יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:04
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

אלי טביב: אברמוב מנסה להטעות את כולם

אחרי ההתקפה של אברמוב במסיבת העיתונאים, הבעלים לשעבר הגיב ל-ONE: "רק מטומטם לא מבין למה אברמוב הגיע לבית"ר, כואב לו שיש מישהו שאומר את האמת"

|
ברק אברמוב ואלי טביב (עמרי שטיין)
ברק אברמוב ואלי טביב (עמרי שטיין)

אחרי המתקפה של ברק אברמוב על אלי טביב היום, כשהבעלים של בית”ר ירושלים קרא לטביב “איש מסכן” במסע"ת, האחרון הגיב ל-ONE: "אני כיום לא בעלים של אף קבוצה, כשמעלים אותי לתקשורת ושאולים לגבי בית"ר ירושלים ושאר הקבוצות אני אומר את האמת, אין לי אינטרס, לא צריך אף אחד, כלום. התקשורת רוצה לשמוע ממני את האמת שלי. כנראה האמת שלי כואבת לאברמוב, כואב לו שיש מישהו אומר את האמת, בגלל שהוא יודע שאני יודע הרבה, מה המטרה שלו הייתה לקחת את בית"ר ירושלים - הכל היה עניין כלכלי".

עוד המשיך טביב: "בית"ר ירושלים צריכה בעל בית שמכניס את היד לכיס ולא בן אדם שבא לקנות את הקבוצה ומבקש עזרה מעיריית ירושלים של 10 מיליון שקל, ועוד גורמים שיתרמו למועדון כדי שיוכל להחזיק את הקבוצה.

“אם אתה לא מספיק חזק בשביל מה רכשת את בית"ר, בשביל השואו? החיבור שנעשה בין חוגג לאברמוב רק בגלל מה שקרה בבית וגן. יש הרבה דברים שהקהל לא יודע, יש עניין של בית וגן. רק לפני כמה זמן אברמוב היה בעלים של בני יהודה, פתאום נזכר שהוא אוהד בית"ר, ובכלל לא אכפת לו. אבוקסיס היה השכפ"צ שלו, זו תכנית שנרקמה, הוא שלח את יוסי לבית"ר וידע שהדרך סלולה יחד עם חוגג להיכנס לבית"ר ירושלים".

אלי טביב (אורן בן חקון)אלי טביב (אורן בן חקון)

בעלי בית”ר ירושלים בעבר המשיך: "גם אלי פנה לחוגג בקשר לבית"ר, הוא ביקש 40 מיליון שקל ממני, אני כמובן לא הסכמתי. מה קרה פתאום שאברמוב כן רכש. הוא נתן לחוגג 40 מיליון שקל? כי הכל היה מתוכנן מהתקופה שלו בבני יהודה".

על כך שאברמוב טען שטביב השאיר חובות של 26 מיליון שקל בבית"ר ירושלים, אמר טביב: "לא השארתי חובות, מכרתי את הקבוצה לחוגג לפני שש שנים, הוא לא רכש ממני. את החובות השאיר חוגג, לא אני. רק מטומטם לא מבין את זה, אברמוב יקבל תמורה כאשר יקומו המגדלים בבית וגן".

המופע של אברמוב: בעלי בית"ר נגד אבוקסיס



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */