יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:25
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

עזריה, יונה ופריידיי בהרכב בית"ר להפועל פ"ת

סורו ישלים את חוליית הקישור של אבוקסיס ב-20:00, שועה את חוליית ההתקפה. המאמן יעלה עם 4 בהגנה, דהן על הספסל. ריקן, ורד וגוזלן יפתחו בצד השני

|
עדי יונה בפעולה (מרטין גוטדאמק)
עדי יונה בפעולה (מרטין גוטדאמק)

אחרי ההדחה מגביע המדינה כבר בסיבוב ח’ מול הפועל באר שבע, בית”ר ירושלים יודעת שעליה להתמקד בליגת העל והמשימה שלה היא להעפיל לפלייאוף העליון ואולי להיאבק על מקום באירופה.

הרכב בית”ר ירושלים: מיגל סילבה, זוהר זסנו, אדי גוטליב, אוראל דגני, לי-און מזרחי, איסמעילה סורו, דן עזריה, עדי יונה, טימוטי מוזי, ירדן שועה ופרד פריידיי. 

הרכב הפועל פתח תקווה: עומר כץ, רועי אלימלך, ניקו אנטוניץ’, מתן גושה, ג’יאן קינונייס, רוי נאווי, אבי ריקן, אופק אושר, עידן ורד, פורצ’ן באסיי ושובל גוזלן.

דן עזריה. חוזר להרכב (שחר גרוס)דן עזריה. חוזר להרכב (שחר גרוס)

אתמול (שני), המאמן יוסי אבוקסיס דיבר במסיבת עיתונאים לקראת המפגש מול הפועל פתח תקווה הערב ב-20:00. מסיבת העיתונאים הועברה בשידור חי כאן באתר. אבוקסיס אמר: “מאכזב להיות מודחים מהגביע. בשלב כזה לקבל כזו הגרלה קשה זה מאכזב, זה היה קשה לשתי הקבוצות. הפסדנו על חוסר ריכוז בקרן וממשיכים קדימה”.

ההדחה משנה משהו מבחינת תוכניות הרכש?
”צריך לראות עם ההנהלה, אנחנו מאוד מאוכזבים, אבל ממשיכים קדימה. יש לנו קרב על הפלייאוף. מבחינת הנקודות אנחנו בתוך הפלייאוף, מבחינת נקודות אנחנו מקום חמישי, צריך לכפר על מינוס של ארבע נקודות כדי להיכנס לפלייאוף”.

אבוקסיס: תקפנו, החמצנו, אמרו ששיחקנו חלש

על שחקנים שמקבלים פחות דקות אמר המאמן: “ההרכב פחות או יותר התייצב ומשחקים אותם שחקנים, גם בשבת התלוננו שלא עשיתי חילוף לפני, אני לא חושב שצריך לבוא עם חילופים מהבית, לא היינו עייפים, לא הרגשתי עייפות ואף אחד לא אמר שהוא עייף. אם היינו נכנסים להארכה כמובן שהיו חילופים. שומע את הטענות והשטויות שאנשים מדברים. אני לא בא עם חילופים מהבית, בטח לא בגמר, מבחינתי זה גמר. אני חושב שזה היה אחד מהמשחקים הכי טובים שלנו השנה, בטח ביחס ליריבה והאצטדיון. מי שיהיו טובים ישחקו, אני לא חייב לעשות חילופים לפי מה שאנשים חושבים”.

זה לא חד משמעי שבית”ר תתחזק?
”אני לא רוצה להיכנס לזה, אני לא יורד משום דבר. אם יהיה לחדש משהו נחדש”.

יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)

עברת לשלושה בלמים.
”כן, פה אצלנו זה סיסמאות של אנשים שזה הגנתי, בכל המשחקים, בטח בשני האחרונים, היינו אולי במשחקים הטובים שלנו. שתי המחציות הראשונות מול הפועל ת”א וב”ש היו אולי מהטובות השנה. אני משחק לפי מה שלדעתי טוב לקבוצה. היינו מאוד התקפיים וגם במשחק ההגנה, ב”ש הגיעה כמעט לאפס מצבים, ובכושר שהם נמצאים זה מראה על משחק הגנה חזק. רק אצלנו פה בארץ 3 בלמים זה סיסמה של הגנה”.

על המשחק הקרוב מול הפועל פ”ת אמר: “גם הגדולות מעדו מולה, קבוצה אנרגטית, מאומנת וחזקה, בטח כשהיא בתקופה טובה. יהיה מאוד קשה ונצטרך לנצח. אני זוכר את הסיבוב הקודם, זה היה משחק מתסכל, שופט פסל לנו שם גול חוקי וזה מתווסף לאין ספור טעויות נגדנו השנה. תקפנו, החמצנו ובסוף אמרו ששיחקנו חלש כי לא כבשנו. אנחנו מגיעים להמון מצבים וצריך לשפר את העניין הזה. ההבדל בין עוד נקודות או עוד שלב בגביע זה חוסר הריכוז מול השער וצריך לשפר את זה”.

"אין ספור טעויות נגדנו השנה". יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)"אין ספור טעויות נגדנו השנה". יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)

על כך שאין VAR בגביע המדינה אמר: ”זה מה שהוחלט, אני לא הייתי צריך את ה-VAR כדי לראות וההילוך החוזר חיזק אותי יותר. יש טעויות קשות וזו הייתה אחת מהטעויות הכי קשות, השופט היה שני מטר מהמקרה. מאכזב מאוד, אבל ממשיכים, אנחנו מתמודדים על הפלייאוף. יש מי שמאוכזבים מאיתנו, אבל לא חושב שאנחנו מאכזבים. אנחנו לא הקבוצה הכי עשירה וגם לא עם התקציב הכי דל, אנחנו בקרב על הפלייאוף והיינו יכולים להיות במקום החמישי. הטעויות נגדנו זה משהו שחד משמעי זה לא מתאזן נגדנו, כרגע זה רק מחמיר ממשחק למשחק”.

לי און מזרחי אמר: “לפני שאענה על שאלות אני שולח החלמה מהירה לאביאל זרגרי, חבר טוב שלי שגדל במועדון. בטוח שיחזור חזק וטוב יותר. המוטיבציה צריכה להישאר גבוהה, יש משימות להמשך. צריכים לחבר ניצחונות בליגה כדי להגיע למטרות, אין זמן לתת לזה לרדת. אני שמח שאני משחק ומצליח להביא מהתפקידים הקודמים דברים גם לתפקיד המגן ולהשתפר. יש לי הרבה מה ללמוד ולאן להשתפר, אני שמח על הקרדיט שנותנים לי ועובד קשה בשביל זה”.

לי און מזרחי (חגי מיכאלי)לי און מזרחי (חגי מיכאלי)

אבא שלך היה שחקן גדול, במשחק מול הפועל ת”א גם היה על הדשא בטקס לדרור קשטן. איך זה הרגיש לך?
”זה מרגש, אבל כשחקן צריך לעשות את הניתוק הזה. זה מביא לי גאווה לראות את אבא שלי, זה לא סוד שאני לומד ממנו המון ומשתמש בניסיון האישי שלו”.

על הפועל פתח תקווה אמר: “אנחנו רואים שכל משחק בליגה הזאת הוא לא פשוט. ראינו בגביע שהפועל פ”ת ניצחה את ריינה בחוץ וזה אומר הכל. מתכוננים לכל משחק הכי קשה שאנחנו יכולים לקבל. צריכים לעמוד במטרות שלנו”.

לי און מזרחי (חגי מיכאלי)לי און מזרחי (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */