יום חמישי, 25.12.2025 שעה 23:41
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

"מכבד אותו, אך קארצב צריך להבין איפה הוא חי"

מאמן בשקשהיר, צ'אדאש אטאן, התייחס לסערה בטורקיה סביב הפוסט של הקשר: "מכבד את מה שהוא עשה למען המדינה שלו, אבל צריכים להיות יותר זהירים"

|
עדן קארצב  (הטוויטר הרשמי של איסנטבול בשאקשהיר)
עדן קארצב (הטוויטר הרשמי של איסנטבול בשאקשהיר)

לא ברור מה צופן עתידו של עדן קארצב. על רקע מקרה שגיב יחזקאל שנעצר ונחקר בטורקיה בעקבות אותה מחווה שעשה לקרבנות המלחמה לאחר שהבקיע שער באנטליהספור אותה כבר הספיק לעזוב מאז, גם הקשר של איסטנבול בשקשהיר הסתבך כשפרסם פוסט קריאה לשחרור החטופים במלוא 100 ימים למלחמה. 

לאחר משחק הגביע של בשקשהיר היום (רביעי), מאמן הקבוצה, צ'אדאש אטאן, התייחס למקרה של קארצב במסיבת העיתונאים. 

"למען האמת, אני לא רוצה לדבר על עדן” פתח אטאן. “כי אני יודע שהנשיא שלנו והדירקטוריון שלנו מנסים לפתור את הבעיה עם השחקנים, כמו גם עם המועדון. אנחנו צריכים לחשוב על המועדון שלנו ועל השחקן. זה מצב מאוד רגיש. אנחנו צריכים להיות זהירים לגבי מה שאנחנו עושים או לא עושים. אני מקווה לפתור את הבעיה בהקדם האפשרי”.

המאמן המשיך: “הם יפתרו את זה. עוד לא דיברתי עם עדן. אני יודע שגם הוא כועס. אבל זה נושא רגיש ביותר. לכן אנחנו צריכים להיות מאוד זהירים. אני בטוח שהנשיא והמנהלים שלנו יפתרו את הבעיה הזו בהקדם האפשרי. למעשה, כמועדון, לא סיפרנו לכל השחקנים שלנו דבר על הנושא הזה ברשתות החברתיות. אמרנו להם לא לשתף אותו. לא ידענו ולא ציפינו לזה. אז זה לא התפקיד שלי. אבל כפי שאמרתי, עלינו לחשוב היטב על השחקן, על המועדון ועל האמונות שלנו”.

אטאן הוסיף: “אני לגמרי נגד מלחמה, מלחמות. אני גם לגמרי נגד הרג אזרחים, הרג ילדים, הרג של חפים מפשע. אני נגד. אני מקווה שזה ייגמר כמה שיותר מהר וכל העולם יחיה בשלום. אנחנו לא צריכים לחשוב רק מנקודת המבט שלנו. אנחנו צריכים לחשוב על מה שאנחנו משתפים ברשתות החברתיות ולשקול את העובדות. כמובן, אנחנו מדינה מוסלמית, אנחנו מאוד רגישים לגבי אזרחים, חפים מפשע וילדים. עדן צריכה גם להיזהר ממה שהיא משתפת ברשתות החברתיות שלה. אני מכבד את זה שהוא מנסה לעשות משהו למען המדינה והמשפחה שלו. אבל הוא צריך לדעת איפה הוא גר ואיפה הוא משחק, והוא צריך לכבד את זה. אני לא כועס על קארצב, אבל כולנו צריכים להיות מאוד זהירים במה שאנחנו עושים".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */