יום חמישי, 15.01.2026 שעה 02:52

מרגש: הפעילות ההתנדבותית של אס"א ירושלים

קבוצת הכדורסל התנדבה בעין גדי וסייעה בהקמת פנסיון לכלבים נטושים "נקודת חן" על שם רנ"ג חן נחמיאס, לוחם הימ"מ שנפל בעת מילוי תפקידו ב-7.10

|
אס
אס"א ירושלים בהתנדבות בעין גדי (פרטי)

ביום חמישי 11/1 נסעה קבוצת אס"א ירושלים להתנדב בפעילויות שונות בקיבוץ עין גדי.

הפעילות הראשונה הייתה סיוע בהקמת פנסיון לכלבים נטושים "נקודת חן" על שם רנ"ג חן נחמיאס, לוחם הימ"מ שנפל בעת מילוי תפקידו ב-7.10.

חן שירת עם מאמן הקבוצה, אוהד גל, ביחידת דובדבן והצוות של הם (צוות 70 מרץ99) מקים את המקום המרגש.

אס"א ירושלים בהתנדבות בעין גדי
אס"א ירושלים בהתנדבות בעין גדי (פרטי)אס"א ירושלים בהתנדבות בעין גדי (פרטי)

אוהד גל אמר: "חן היה אדם צנוע עם אהבה גדולה לבעלי חיים. הוא למד ביולוגיה ימית והיה רגיש לצורכי כל בעלי החיים. כל מי שזכה להכיר את חן (נחצ'ה, אצלנו) לא יכל שלא להתאהב בחיוך, בנועם ההליכות בצניעות ובשובבות שאפיינה אותו. חן חסר לכולנו, מאוד, ואנו תקווה ש"נקודת חן" תשמש מקום חם ואוהב לבעלי חיים שצריכים עזרה ובנוסף, גם כמקום לסדנאות לעיבוד חוויות לחימה ללוחמים העלולים לסבול מהפרעות פוסט טראומטיות".

בהמשך היום התארחה הקבוצה בקיבוץ ולאחר האימון הקבוצתי העבירו השחקניות אימון לשחקני קבוצת "הפועל אשכול". שחקני הקבוצה, מפוני קיבוץ בארי, מתגוררים בעין גדי מאז אירועי השבת השחורה.

"זכינו להכיר ילדים מדהימים שאוהבים את המשחק ומתמודדים בצורה מעוררת השראה עם המצב" כך תיארה את המפגש קפטן הקבוצה עדי פירסטנברג. בתום האימון, העניקה הקבוצות מתנות קטנות לשחקנים ולשחקניות בשם הספונסר הראשי של הקבוצה "בנק יהב".

אס"א ירושלים בהתנדבות בעין גדי (פרטי)אס"א ירושלים בהתנדבות בעין גדי (פרטי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */