אלכס חימנס ערך בכורה בבוגרים של הרוסונרי והרשים, בספרד ואיטליה החמיאו: "זכרו את השם שלו". לקבוצה של פיולי אופציית רכישה בחמישה מיליון אירו

2 בינואר 2024 יהיה יום שאלכס חימנס יזכור כל חייו. המגן בן ה-18 ערך הופעת בכורה בבוגרים של מילאן בסן סירו, כשפתח בהרכב בניצחון 1:4 מול קליארי בגביע. הספרדי הצעיר מושאל מריאל מדריד לרוסונרי וההופעה שלו גרמה לעניין רב במדינתו.
אחרי שהבריק בנבחרות הצעירות של ספרד, הבכורה הרשמית של חימנס במילאן הגיעה אחרי קצת יותר זמן מהמצופה, כאשר הוא התאמן עם הבוגרים מאז סוף ספטמבר בקביעות. הוא היה על הרדאר של האיטלקים כבר כמה שנים ובקיץ הם הצליחו לשים עליו את היד בעסקת השאלה.
המקורבים אליו במועדון טוענים שהוא בעל מנטליות מרשימה עבור ילד בן 18: “אי אפשר לדבר איתו כשהוא מפסיד, הוא תמיד רוצה לשחק ולנצח, הוא מאוד רעב והראה את זה מול קליארי בגביע”, אמרו. רק ההצגות של תיאו הרננדס (שני בישולים) ולוקה יוביץ’ (צמד) בלטו מעל ההופעה החיובית שלו.
Álex Jiménez started his 1st match with AC Milan last night & his performance did not go unnoticed at Real Madrid.
— Madrid Xtra (@MadridXtra) January 3, 2024
Álex is on loan but Milan have a purchase option. No decision has been taken regarding his future, the player’s plan is to continue growing in Italy. @relevo pic.twitter.com/BPc7fl62NB
לגבי העתיד, המצב שלו ברור. הוא מושאל מריאל, כאשר מילאן שרוצה מאוד שימשיך אצלה מחזיקה באופציית רכישה בגובה חמישה מיליון אירו. הבלאנקוס יפעלו כפי שהם תמיד פועלים במקרים הללו, הם ימשיכו לצפות ולעקוב אחריו מקרוב, כאשר יש להם סעיף קנייה חוזרת שלו, בדומה למה שקרה עם ברהים דיאס.
המגן הימני שתופקד אמש כמגן שמאלי זכה למחמאות גם באיטליה, שם ציינו שרק הסילונים רפאל ליאאו ותיאו הרננדס רצו יותר מהר מה-32.51 קמ”ש שלו, כשהוא אף היה קרוב לכבוש בדקה ה-48. באיטליה ציינו: “זכרו את השם שלו”. כשירד מהמגרש בדקה ה-80 הוא זכה למחיאות כפיים מיושבי הסן סירו.
הנער הצעיר כתב באינסטגרם שלו לאחר הופעתו הראשונה: “יום חלומי עבורי. ערכתי את הופעת הבכורה שלי בהרכב של המועדון הגדול הזה על אחד ממגרשי הכדורגל האייקוניים בהיסטוריה. אני רוצה להודות למועדון ולמאמן על כך שסמכו עליי”.