יום שלישי, 23.12.2025 שעה 10:16
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

רוני לוי: בוגנים צריך להיות יותר מלוטש ותכליתי

מאמן הפועל חיפה דיבר לפני בית"ר הערב ב-20:30 ("קבוצה טובה עם שחקנים איכותיים") והתייחס לרכש: "יש זרים שמוכנים לבוא". מאיימבו וגראפי ייעדרו

|
איתי בוגנים (עמרי שטיין)
איתי בוגנים (עמרי שטיין)

ללא הבלם פרננד מאיימבו והשוער יואב גראפי הפצועים, הפועל חיפה תארח הערב (חמישי, 20:30) את בית"ר ירושלים ותנסה לחזור למסלול הניצחונות אחרי ההפסד הצורב למכבי ת"א במחזור האחרון. מדובר במשחק שיפתח את הסיבוב השני והקבוצה של יואב כץ, שממוקמת במקום הרביעי בטבלה, תשאף לפתוח ברגל ימין את הסיבוב.

לפני המשחק רוני לוי דיבר על כך שאיתי בוגנים מקבל קרדיט, אך לא מספק מספרים: “בוגנים הוא שחקן בית עם המון השקעה והמון נתינה לקבוצה. העומס עליו גדול מדי, הוא צריך להיות יותר מלוטש ובגילאים האלה צריך יותר סבלנות, אנחנו מצפים ממנו להיות יותר מדויק ויותר תכליתי".

על היריבה אמר המאמן: "בית"ר קבוצה טובה עם מאמן מנוסה ושחקנים איכותיים. בתקופה הזו אין יותר מדי זמן להתכונן ולאושש את השחקנים, אבל עשינו מה שאפשר. אנחנו רוצים לחזור למסלול הניצחונות, בית"ר קבוצה עם שחקנים מוכשרים ובגלל זה צריך משחק הגנה עם הרבה אחריות. נשאף לנצח ולעשות את העבודה שלנו, ברור שגם נצטרך לשלוח יותר שחקנים לחלק הקדמי”.

"נצטרך לשלוח יותר שחקנים לחלק הקדמי". רוני לוי (עמרי שטיין)"נצטרך לשלוח יותר שחקנים לחלק הקדמי". רוני לוי (עמרי שטיין)

רוני לוי התייחס גם למצבת הפצועים: "אין הערכה מדויקת לגבי מאיימבו, הוא עדיין מרגיש כאבים. מצבו של גראפי גבולי ונצטרך לקבל החלטה אם לקחת את הסיכון, אבל הוא בדרך הבטוחה לחזור בקרוב".

על האפשרות לצרף זרים בזמן המלחמה אמר המאמן: “מהרושם שקיבלתי בשיחות עם סוכנים, יש מועמדים שמוכנים לבוא, הכמות היא לא גדולה כמו לפני המלחמה, אבל יש שחקנים שמוכנים לבוא".

המגן אורן ביטון הוסיף: "הולך להיות משחק קשה, הוא יהיה שונה מהסיבוב הראשון כי אז הם לא היו סגורים על ההרכב, הם מנוסים ויש להם קבוצה מאוד טובה עם הגנה חזקה. קשה לשחק כמות משחקים כזו, כולנו מחלקים עומסים, אני עושה את מה שאני עושה הכי טוב ומקווה שנמשיך ככה גם בסיבוב השני שמתחיל עכשיו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */