יום חמישי, 05.03.2026 שעה 03:53
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

דגו: זה תיקו שהוא כמו הפסד, לא הגיע לנו לנצח

מאמן מכבי חיפה סיכם את ה-0:0 מול הפועל ת"א: "משחק ההתקפה שלנו היה איטי מדי וקבלת ההחלטות לא מספיק טובה". וגם: בחירת ההרכב והפער ממכבי ת"א

|
מסאי דגו (רדאד ג'בארה)
מסאי דגו (רדאד ג'בארה)

אחרי ארבעה ניצחונות רצופים, מכבי חיפה נעצרה הערב (ראשון) עם 0:0 מאכזב מול הפועל תל אביב באצטדיון בלומפילד, תוצאת תיקו שבעקבותיה מכבי תל אביב הגדילה את הפער מהירוקים בפסגה לשמונה נקודות.

מאמן מכבי חיפה, מסאי דגו אמר בסיום המשחק: “זה תיקו שהוא כמו הפסד כי אנחנו רודפים אחרי קבוצה אחרת, אבל אין מה לעשות, זה היה משחק לא טוב שלנו. משחק ההתקפה שלנו היה מאוד איטי, קבלת ההחלטות לא הייתה מספיק טובה ואני מאוד מאוכזב. הרבה שחקנים היו ביום לא טוב, אבל אנחנו צריכים להתרומם כי יש לנו משחק כבר עוד שלושה ימים”.

“ההרכב שבחרתי? עילאי חג’ג’ מתח את השריר האחורי מול ריינה, ענאן חלאילי עם כאבים בברך. לפעמים אני רוצה לעלות עם הרכב מסוים אבל יש אילוצים אחרים. אין תירוצים, גם עם ההרכב שעלינו היינו צריכים לנצח הערב. הייתה שליטה מוחלטת שלנו במגרש אבל אני מאוכזב ממשחק ההתקפה הקבוצתי, לא היינו מספיק טובים, אבל אין לנו זמן לבכות כי עוד שלושה ימים יש לנו משחק מול חיה פצועה”.

מסאי דגו (רדאד גמסאי דגו (רדאד ג'בארה)

“הפער בפסגה? אני מאוד מכבד את מכבי תל אביב אבל מסתכל רק על הקבוצה שלי. באנו אחרי חמישה ניצחונות רצופים בכל המסגרות אבל היום זה עבד פחות. אנחנו צריכים לעשות הכל כדי לנצח את הפועל פתח תקווה. ברור ששחקנים כן חושבים על הפער ואי אפשר לטאטא את זה, אבל בשלוש השנים האחרונות השחקנים הוכיחו שהם עברו המון משברים, אני סומך עליהם ומאמין בכל אחד ואחד שכבר ביום רביעי נבוא מול הפועל פתח תקווה ונעשה את הכל כדי לנצח את המשחק”.

“הרכש? קינדה לא צריך לבוא על חשבון מישהו. רפאלוב ושרי כבר לא ילדים וברגע שמשחקים בעומס כזה זה לא פשוט. אני מקווה שסייף וקינדה יצטרפו כמה שיותר מהר ויעזרו לנו. שימיץ’? הוא שחקן ברמה מאוד גבוהה ששיחק באיטליה. היה לו קושי עד כה לשחק בתור בלם בצד שמאל, במיוחד במערך של שלושה בלמים. היום הוא היה בסדר גמור, לא הייתה לו יותר מדי עבודה. כיוף? הוא היה במשחק טוב, כשצריך לעשות את העבודה הוא עושה”.

צצ'ירון שרי מתוסכל (רדאד ג'בארה)

שוער האלופה, שריף כיוף הוסיף: “זו תוצאה מאכזבת, אנחנו באים לכל משחק כדי לנצח והיום פחות הלך לנו. שיחקנו כולנו ביחד, ניסינו, והפעם זה לא הצליח אבל הפנים שלנו כבר קדימה. היה חסר לנו את הגול שיכריע. הפער ממכבי תל אביב? אנחנו לא מתעסקים בקבוצות אחרות אלא רק בעצמנו. אנחנו צריכים לבוא לכל משחק ולעשות את העבודה שלנו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */