יום שלישי, 23.12.2025 שעה 12:36
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

לאמה: לוקח אחריות, אבל לפחות הגיע לנו תיקו

מאמן הפועל ת"א דיבר אחרי ההפסד הדרמטי מול הפועל י-ם: "אוז'בולט? אני רוצה שכל השחקנים יישארו". אריה: "הרגשתי שהגיע לנו, אלוהים היה איתנו"

|
בורחה לאמה (אורן בן חקון)
בורחה לאמה (אורן בן חקון)

לאחר שלושה ניצחונות רצופים, הפועל תל אביב נעצרה הערב (שלישי) כשסיימה ב-2:1 דרמטי מול הפועל ירושלים, שמצידה סיימה משחק שלישי ברציפות ללא הפסד ועלתה לפחות זמנית מעל הקו האדום. מאמני הקבוצות התפנו לסכם.

מאמן האורחת, בורחה לאמה, אמר: “לקח לנו 15 דקות להיכנס למשחק, אחר כך השתפרנו והיו לנו הזדמנויות לעשות את ההבדל, אבל לא עשינו את זה”.

לאמה המשיך: “ההתחלה הייתה קשה עבורנו. לפעמים אתה מנצח ולפעמים אתה מפסיד ולומד. הנקודות החיוביות מהמשחק הן שהשחקנים קיבלו דקות וכבשנו מכדור חופשי אחרי הרבה זמן”.

על התחושות בחדר ההלבשה: “התחושות מאכזבות עבור כולם. היינו יכולים לנצח את המשחק, אבל לפחות הגיע לנו התיקו. אני אקח את האחריות על התוצאה אם צריך שמישהו ייקח אחריות”.

שחקני הפועל תל אביב מאוכזבים (אורן בן חקון)שחקני הפועל תל אביב מאוכזבים (אורן בן חקון)

בנושא אלן אוז’בולט: “הוא שחקן חשוב, כשהוא מקבל דקות חשוב שיראה טוב והיו לו היום כמה הזדמנויות. אני רוצה שכולם יישארו בקבוצה כדי שתהיה לנו קבוצה טובה”.

זיו אריה, מאמן המנצחת, היה מרוצה: “עלינו פה ל-20 דקות לא כקבוצה במקום האחרון, ואז בקטע מנטלי פתאום השחקנים פחות רצו את הכדור. הכדור היה אצלהם בסוף, אבל הרגשנו שאנחנו ניתן את השני. אחרי ה-1:1 פתאום כולם חזרו לשחק ולייצר מצבים. יש יום הולדת לליאור זדה היום ואלוהים היה איתנו”.

זיו אריה (אורן בן חקון)זיו אריה (אורן בן חקון)

על החילוף המשולש בהתקפה: “אך ורק עייפות, ראיתי שאנחנו לא שם בחצי השני ורציתי להכניס רוח חדשה”.

מה עבר בראש לפני השער בדקה ה-90: “במצבנו זה לא רע לקבל נקודה. כשחוזז בעט לקורה הרגשתי שמגיע לנו ולא האמנתי שיגיע עוד מצב”.

לקראת המשחק החשוב בתחתית מול הפועל פתח תקווה: “לא משנה מול מי המשחק, אנחנו לא מסתכלים על המיקום בטבלה – מעצבן או מרגיז ככל שיהיה. גם אם ננצח את המשחק הבא הסיבוב יהיה לא טוב, אבל אמרתי לשחקנים שאנחנו צריכים לקבל ביטחון ולהראות כדורגל טוב. יש לנו קבוצה טובה ושחקנים טובים”.

שחר פיבן הוסיף: “אנחנו רוצים להקדיש את הניצחון לענר שפירא, אני מקווה שהצלחנו לשמח מעט את המשפחה. אנחנו מאוד אוהבים את המשפחה וזה היה בשבילו.

“פתחנו את המשחק בצורה מאוד טובה, הקשבנו להוראות של המאמן. זו הייתה פעם ראשונה בשיטה הזאת והגענו למצבים. אם היינו מגיעים ל-0:2 או 0:3 לא היינו סובלים כל המשחק, אבל נראה שכדי לנצח משחק צריך לסבול”.

על הניצחון שקרה בצורה דרמטית: “כל ניצחון הוא מתוק, גם אם היינו מנצחים 0:3, אבל להבקיע בדקה כזו זה דבר מדהים”.

עמרי אלטמן שיתף: “ספגנו גול מוקדם והיינו צריכים לרדוף אחריהם מהתחלה. אני שמח שהצלחנו איכשהו לחזור, אבל לספוג משני מצבים נייחים זה משהו שאנחנו צריכים ללמוד ממנו. אני מקווה שנמשיך להראות יכולת יותר טובה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */