יום שישי, 06.03.2026 שעה 10:01

אדלסון: פרנקו גייס לטובתו את השופטים, בושה

בעלי הפועל ירושלים תקף אחרי ההפסד להפועל תל אביב בעקבות השריקה לעבירה טכנית נגד כריס ג'ונסון: "הליגה צריכה לספק הסברים" וגם: התגובה של ינאי

|
מתן אדלסון (רדאד ג'בארה)
מתן אדלסון (רדאד ג'בארה)

הפועל תל אביב ניצחה אתמול (ראשון) 100:109 את הפועל ירושלים ונותרה עם מאזן מושלם בליגת ווינר סל. כריס ג'ונסון קלע 22 נקודות, אך ספג במהלך המשחק עבירה טכנית שעצבנה את בעלי הירושלמים מתן אדלסון.

אדלסון כתב בטוויטר שלו: “דני פרנקו ניסה לדחות את המשחק כי פחד שמכיוון שארבעת השחקנים הכי טובים שלו פצועים, הם יפסידו. למזלו, הוא גייס לטובתו את 3 האנשים המשפיעים ביותר על המגרש”.

“פשוט בושה מוחלטת לשיפוט. עבירה טכנית על קליעה של שלשה והרמת יד לאחר מכן בחגיגה? נו באמת. באיזה עולם זו עבירה טכנית? ליגת ווינר, יש לך הסברים לעשות”.

בתוך כך, חסרונו של המאמן אלכסנדר דז’יקיץ’ על הפרקט הורגש אתמול אך גם לזה נגיע. על הפרקט מי שעמד הוא תאודורוס ינאקופולוס, כאשר מי שתפס את כיסא העוזר הוא שי אולארצ'יק.

בעונה שעברה, במשחק שנערך בין הקבוצות בהיכל קבוצת שלמה, מאמנה הסרבי של מחזיקת הגביע מצא דרך יצירתית להרגיע את זאק הנקינס שהיה נסער כשהוא ניגש לאשתו של השחקן וביקש ממנה להרגיע אותו, ואתמול כאשר לקראת סיום המשחק ספידי סמית' הורחק בטכנית שנייה אפשר לומר כי בטח על פי ניסיון העבר של המאמן הסרבי הוא לא היה נותן לו להגיע לסיטואציה בה סמית' יורחק, ולמעשה יהיה המורחק השני במשחק.

במועדון מאמינים שנוכחות של המאמן על הקווים הייתה מונעת את ההרחקות הללו, כי דז'יקיץ' הוא מאמן שאוהב ויודע לשלוט בסיטואציה כמעט באופן אבסולוטי ואז ישנו גם את נושא הכבוד שהוא מקבל ואתמול היו את מי שחשבו שלא קיבלו מספיק כבוד מהשופטים. 

התגובה של עופר ינאי לא איחרה להגיע. הבעלים של הפועל ת”א צייץ בחשבון הטוויטר שלו: “מתן, הפועל ברצף של 0:10, הארוך ביותר באירופה, אז אולי כדאי לשקול הסבר חלופי: החבר’ה שלי מנצחים. יש לנו את האוהדים הכי טובים בארץ. מחכה בקוצר רוח למשחק הבא מולכם. יש לך קבוצה מדהימה וזה הולך להיות משחק נהדר”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */