יום שני, 22.12.2025 שעה 01:56
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2214-2614מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

"הפועל לא הציגו משחק גדול ועדיין נתנו לנו 4"

חלוץ הפועל פ"ת, שכטר, שכבש את שערו הראשון ב-4:1 להפועל ת"א: "קיבלנו גולים קלים מדי", לאמה: "מרוצה מאוד", טסלפפה: "עד האדום, היה משחק שונה"

|
איתי שכטר (רדאד ג'בארה)
איתי שכטר (רדאד ג'בארה)

הפועל תל אביב על המסלול הנכון. היום (שבת), האדומים רשמו את ניצחונם השלישי ברציפות והמרשים ביותר מביניהם, כאשר הביסו 1:4 את הפועל פתח תקווה. המאמן, בורחה לאמה, נשמע היה מרוצה בסיום המשחק. 

“אני מאוד שמח מההופעה של השחקנים, אני חושב שהגיע לנו לנצח, פתחנו טוב ואחרי האדום היינו עוד יותר טובים. הדבר היחיד שאנחנו חושבים עליו הוא המשחק מול הפועל ירושלים בשלישי. אני חושב שהמטרה המרכזית שהייתה לנו היום היא לתת הכל ולהשקיע בשביל לנצח, אנחנו הולכים משחק אחרי משחק וממשיכים לעבוד”.

“היו לנו הרבה שחקנים שלא שיחקו, אבל בחרנו בשחקנים הנכונים שישחקו, כולם יקבלו צ’אנסים בהמשך”.

על היכולת של עומר סניור: “יש לו מהירות טובה והרבה אנרגיה, אני חושב שהדבר הכי טוב אצלו זה שהוא רוצה ללמוד כל הזמן ולדחוף את עצמו לקצה, אז אני מאוד שמח בשבילו”.

שחקני הפועל תל אביב חוגגים (רדאד גשחקני הפועל תל אביב חוגגים (רדאד ג'בארה)

על הביקורות שהיו אחרי המינוי שלו: “אני מרוכז בעבודה שלי ומאוד מרוצה מהשחקנים שלי. אנחנו צנועים, עובדים קשה וזה כל מה שאנחנו רוצים, להמשיך לעבוד”.

כובש הצמד, עומר סניור, אמר: “אני הכי שמח בעולם על הניצחון והגולים שתרמו לקבוצה, אנחנו רוצים להמשיך קדימה כמה שאפשר ולא לעצור. לא חוויתי את העמדה הזאת בחיים, זו עמדה חדשה ואני מנסה ללמוד אותה כמה שאפשר ואני מקווה שאני אוכל לעזור לקבוצה כמה שיותר”. 

על השינוי מאז מינוי בורחה לאמה: “אני חושב שהוא ממשיך את הדרך של מייקל ולקאניס, אנחנו איתו ורוצים להשתפר כמה שיותר תחתיו”. אנחנו מסתכלים ממשחק למשחק”. 

מנגד, מאמן הפועל פתח תקווה, עופר טסלפפה אמר בסיום: “כן, אין ספק שזה נראה לא טוב. המשחק התחלק לשניים, עד האדום ואחרי האדום, אחרי האדום היה לנו קשה להגיב. חבל, כי אני חושב שפתחנו טוב את המשחק, זה אדום שאסור שיקרה, חבל, זה חוסר אחריות וזה קרה לשחקן מאוד מחויב וזה עוד יותר מאכזב. חבל”.

“זה לא מספיק כי חסרים לנו שחקנים מאוד משמעותיים שלא משחקים כרגע אבל עם כל זה, אני חושב שחבל שהמשחק התפתח לאן שהוא התפתח כי יכולנו להוציא מפה תוצאה הרבה יותר טובה. צריך להרים את השחקנים, לאושש אותם, אין הרבה זמן. אם נבוא עם הראש למטה אז התוצאה בדרבי תהיה גם לא טובה. זו תקופה לא טובה שלנו אבל אני מאמין מאוד בקבוצה שלי”.

איתי שכטר, שכבש את שערו הראשון העונה, אמר בסיום: “דווקא עד המשחק הזה כל המשחקים היינו שם, מדקה ראשונה עד דקה אחרונה, חוץ מאולי המשחק מול נתניה. היום קיבלנו גולים קלים מדי, אדום שאסור לנו לקבל, נאיביות, הפועל ת”א לא הציגה משחק גדול ועדיין נתנה לנו ארבעה שערים. אין לנו הרבה זמן לנוח”.

“איך יוצאים מהמצב הזה? זה לא נעים, אבל כמו שאמרתי יש כל שלושה ימים משחק, נצטרך להרים את החבר’ה, המקצוע הזה יש בו רגעים לא נעימים, נרים את עצמנו, נתכונן טוב למשחק ביום רביעי שהוא סופר חשוב לנו ונעשה הכל כדי לשמח את האוהדים. אנחנו נצטרך לתקן את הטעויות שהיו היום ולבוא מוכנים לדרבי”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */