יום שני, 09.03.2026 שעה 19:59
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

"עושים את אותו הדבר ומשתפרים במה שצריך"

מאמן הפועל ת"א, לאמה, אחרי ה-0:2 על מכבי פ"ת: "שמח מכל הקבוצה, קיבלנו חלק מהאוהדים בחזרה ויכולנו לשמח אותם". לם: "היינו קבוצה נאיבית היום"

|
בורחה לאמה (רדאד ג'בארה)
בורחה לאמה (רדאד ג'בארה)

הפועל תל אביב רשמה ניצחון שני ברציפות תחת בורחה לאמה. אחרי שגברו 2:1 על בני ריינה במשחק האחרון, האדומים לקחו שוב את שלוש הנקודות כשניצחו 0:2 את מכבי פתח תקווה הערב (שלישי) בבלומפילד במסגרת המחזור העשירי של ליגת העל.

מאמן הפועל ת”א, בורחה לאמה, אמר אחרי המשחק: “אני מאוד שמח מכל הקבוצה והשחקנים. היום קיבלנו חלק מהאוהדים בחזרה ויכולנו לשמח אותם, אז השחקנים עשו עבודה טובה, זו הייתה הופעה טובה והם יכולים לחגוג. ההופעה של השחקנים הייתה מדהימה, מאוד טובה. כל מי שהיה לו את הצ’אנס, גם מהספסל, נכנס ועשה הופעה טובה. אני מרגיש שהשחקנים מבינים אותי? אני חושב שאנחנו עושים את אותו הדבר ומשתפרים בכמה פרטים שצריך, אני מאוד שמח בשביל כל השחקנים”.

“זה לא קל לשחק שלושה משחקים בשבוע. כל מי ששיחק, גם מהספסל, נכנס ונתן מאה אחוז והופעה נהדרת. המשחק הבא? היום נחגוג ומחר ננוח קצת, נתאושש ונחשוב על המשחק הבא. היו כמה משחקים שעשינו דברים בצורה טובה ולא ניצחנו, עכשיו השגנו את שלוש הנקודות ואנחנו חוגגים. האם ראיתי חיוך על פני האוהדים? כמובן כי זו הפעם הראשונה שראיתי אותם פה”, הוסיף. 

שחקני הפועל תל אביב חוגגים (רדאד גשחקני הפועל תל אביב חוגגים (רדאד ג'בארה)

בני לם סיכם את המשחק: “אני לא מסתכל על מספר ההפסדים, אני יודע שיש משפט שאומר שאם משחקים טוב ומפסידים אז תהיה רגוע, כשמשחקים לא טוב ומנצחים צריך לדאוג. אני חושב שהיום שיחקנו, הגענו להרבה מצבים, אני חושב שראינו קבוצה טובה היום, יכול להיות שאנחנו נאיביים מאחורה, אנחנו סופגים גולים בקלות, הגול הראשון זה גול שאסור לנו לקבל, אבל בסך הכל הייתי מרוצה מהמשחק, נכון שבסוף התוצאה היא מדברת”.

“הגענו להרבה מצבים היום. גם בחצי הראשון הגענו למצבים ושיחקנו, אני חושב שהיה לנו היום משחק טוב. היינו קבוצה נאיבית היום. הבעיה שלנו היא שאנחנו סופגים ואנחנו צריכים לטפל בדברים האלה. המשחק מול מכבי ת”א? צריכים להסתכל על עצמנו. הרווחנו קצת את מאור לוי, אפילו שהוא קצת דידה אבל הכדור שהוא אשאיר לטל בן חיים זה שווה הכל. לאט לאט כולם יחזרו ויהיה לנו קצת יותר קל. פתיחת העונה? אותי לא סנוור שום דבר, גם התקופה הראשונה שלנו. אנחנו צריכים לעבוד קשה ולהשתפר ויכול להיות שצריך לעשות קצת תזוזה בינואר”.

בני לם (רדאד גבני לם (רדאד ג'בארה)

רן בנימין סיכם: “אני מאוד שמח על שער הבכורה, חיכיתי לזה המון ואני שמח שזה קרה היום. הכי כיף שהשער שלך בא במצב שהקבוצה צריכה את הנקודות וזה שם אותנו למעלה בטבלה. הקהל? כל מי שאי פעם שיחק בהפועל יודע מה המשמעות של הקהל. שמחים שהם איתנו וחיכינו לזה כל כך הרבה, מקווים מאוד שבמשחקים הבאים יגיעו יותר. איך מייצרים המשכיות? בהפועל יש את השחקנים הצעירים מהטובים בארץ, כשנותנים להם את הביטחון לשחק, וגם לטעות כי זה חלק מהמשחק, אז בסוף זה משתלם”. 

מוטי ברשצקי אמר: “יש תקופות שדברים לא הולכים. אני חושב שלהבדיל ממשחקים קודמים דווקא היום היינו דומיננטיים ולצערנו נענשנו. אני חושב שבעיקר צריך לעבוד על המנטליות שלנו, נעבוד קשה ואני מאמין שנצא מזה. אני חושב שחוץ מסכנין לא עשינו מהפך העונה, כשאנחנו מקבלים את הגול הראשון משהו נכבה. צריך לעבוד יותר קשה ולהאמין שיש לנו שחקנים טובים והקבוצה היא טובה”. 

“מה השתנה מאז החזרה? המלחמה הזו בלבלה את כולם ולצערנו לא שיחקנו פה המון זמן מכורח הנסיבות. לא חזרנו טוב. חודשיים התאמנו מאוד קשה וחזרנו אולי טיפה שאננים או יהירים, מאמין שיהיה טוב. המשחק מול מכבי? על הנייר זה הכי קשה בליגה, אבל הוכחנו נגד חיפה ונתניה שאנחנו כן יכולים ליזום ולנצח. צריכים לעבוד קשה ולהאמין בעצמנו”. 

לאמה: שמח מאוד על היכולת היום



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */