יום שישי, 02.01.2026 שעה 17:31
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

"בחצי הראשון היינו צריכים לכבוש 3 או 4 שערים"

אכזבה בהפועל פ"ת מההפסד לחדרה: "צריכים לראות איך הצלחנו להפסיד". ריקן עשוי לחזור להתאמן בשבוע הבא, ייעשו ניסיונות להתחזק בשחקן התקפה בינואר

|
שחקני הפועל פתח תקווה מאוכזבים (לילך וויס-רוזנברג)
שחקני הפועל פתח תקווה מאוכזבים (לילך וויס-רוזנברג)

בהפועל פ"ת יצטרכו להסתכל עוד פעמים רבות על המשחק אמש (שבת) מול הפועל חדרה כדי להבין איך ממחצית ראשונה נהדרת של הקבוצה שכללה אין ספור החמצות, הם לא הצליחו לרדת ביתרון ולבסוף הפסידו את המשחק 1:0. הקבוצה של עופר טסלפפה כאמור נראתה נהדר בחצי הראשון והביכה לא מעט פעמים את מערך חמשת שחקני ההגנה של מאמן המארחת ניסו אביטן, אך נכשלה פעם אחר פעם במשימה לכבוש את שער היתרון. לקראת הסיום, טעות נאיבית לאחר מצב נייח, הובילה את חדרה לנצח את המשחק.

"אנחנו צריכים לראות איך הצלחנו להפסיד את המשחק הזה. זה פשוט משחק שלא היינו צריכים להפסיד. גם אם אנחנו לא מצליחים לכבוש, אנחנו צריכים לדעת לסיים בתיקו. זה הפסד מאוד מאכזב, כי במקום להיות עם רצף של ארבעה משחקים ללא הפסד, אנחנו עם רצף של שלושה משחקים ללא ניצחון", אמרו במלאבס.

אם במשחק שעבר החילופים של טסלפפה שכללו את אופק אושר, עידו דוידוב וגולן בני, הובילו לשער היתרון מול מ.ס אשדוד, אמש המחליפים לא סיפקו את הסחורה, כשגם המחצית השנייה הייתה רעה. "לא עלינו טוב למחצית השנייה, אבל איבדנו את המשחק הזה בגלל שלא ניצחנו אותו במחצית הראשונה ולא בגלל שהפסדנו אותו במחצית השנייה" הוסיפו בקבוצה. "פשוט לא היינו שקטים מול השער, אנחנו נאיביים. היינו צריכים לרדת למחצית עם שלושה או ארבעה שערים".

עופר טסלפפה. גם החילופים לא עזרו (לילך וויס-רוזנברג)עופר טסלפפה. גם החילופים לא עזרו (לילך וויס-רוזנברג)

לפתח תקווה אין זמן רב להתאושש: כבר בעוד יומיים ממתינה בני ריינה וטסלפפה יצטרך לאושש את השחקנים כאשר היום באימון בקבוצה יבדקו מי מהשחקנים מרגיש טוב יותר כדי לשחק. הקשר אבי ריקן, שנפצע במשחק מול הפועל חיפה, לא סובל מקרע באזור השריר התאומים, כאשר הוא סיפר לחבריו כי הוא מאמין שיוכל לחזור לאימונים כבר בשבוע הבא. בכל אופן, בשלושת המשחקים הקרובים מול ריינה, הפועל ת"א ומכבי פ"ת, הוא לא צפוי לשחק.

במועדון מתחילים לחשוב על חלון ההעברות של חודש ינואר, כאשר גם האפשריות הכלכליות של המועדון ישפיעו אם וכמה הקבוצה תתחזק: הרצון הראשוני בהפועל פ”ת הוא לצרף שחקן התקפה נוסף, גם כדי לחלק את העומסים וגם מתוך הבנה שלקבוצה חסרה חדות מסוימת בחלק הקדמי.

אבי ריקן. במועדון מצפים לשובו (עמרי שטיין)אבי ריקן. במועדון מצפים לשובו (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */