יום שישי, 26.12.2025 שעה 07:46

אחרי ששוחרר מנפטצ'י: סייף על הכוונת של חיפה

פרסום ראשון: הקשר הישראלי-אמריקאי בן ה-29 שעזב את המועדון מאזרבייג'ן מסיבות אישיות הוא אופציה עבור הירוקים שיבדקו אפשרות לצרפו בחלון ההעברות

|
קני סייף  (הטוויטר של נפטצ'י באקו)
קני סייף (הטוויטר של נפטצ'י באקו)

אחרי שעזב את נפטצ’י באקו בגלל סיבות אישיות, קני סייף נמצא על הכוונת של מכבי חיפה והוא אופציה עבור המועדון, כך נודע לראשונה ל-ONE. הקשר הישראלי-אמריקאי בן ה-29, שרשם העונה 18 הופעות בקבוצה מאזרבייג’ן בהן כבש שני שערים ובישל אחד נוסף, שוחרר מהמועדון שלו מסיבות אישיות. 

בהודעה הרשמית של נפטצ’י באקו נכתב: “שחקן הכדורגל קני סייף נאלץ לסיים את הקריירה שלו בקבוצתנו מסיבות אישיות. אנו מודים לו על מה שנתן לקבוצה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך הקריירה שלו”.

הקשר חתם בקבוצה מבאקו ביוני 2022 ורשם במדיה 59 משחקים בכל המסגרות בהם כבש 10 שערים ובישל 13 נוספים. בעונה שעברה, סייף ונפטצ’י הגיעו אל גמר הגביע וסיימו במקום השלישי בליגה האזרית. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */