יום חמישי, 01.01.2026 שעה 05:59

"ברק בכר רצה לאמן כאן כפי שעשה במכבי חיפה"

המנהל הספורטיבי בכוכב האדום מיטאר מרקלה התייחס לקמפיין האחרון באלופות ("הטוב ביותר שלנו למרות התוצאות") ולמאמן: "המנטליות הזו לא מתאימה פה"

|
ברק בכר  (האתר הרשמי של הכוכב האדום)
ברק בכר (האתר הרשמי של הכוכב האדום)

הכוכב האדום סגרה את קמפיין ליגת האלופות עם נקודה אחת בלבד והפסד 3:2 בבית למנצ’סטר סיטי במחזור הנעילה. אין ספק שמדובר בכישלון מבחינת הקבוצה של ברק בכר, שם ההנהלה ציפתה ליותר. המנהל הספורטיבי מיטאר מרקלה התראיין היום (חמישי) בתקשורת הסרבית והתייחס למאמן הישראלי.

“היינו תחרותיים בכל משחק, זו רק הפעם השלישית שאנחנו משתתפים במפעל, ואם אני משווה לפעמים הקודמות, היכולת הייתה הכי טובה למרות שהפעם יש הכי מעט נקודות. שיחקנו כדורגל טוב וספגנו מעט ביחס לקמפיינים הקודמים. גם כבשנו הכי הרבה שערים ביחס לעונות הקודמות, אז היינו טובים בהכל חוץ מבתוצאות”, אמר מרקלה.

על מצבו של בכר הוסיף: “הסמכות היא שלו, הוא רצה לנהל כפי שעבד במכבי חיפה. אני דיברתי איתו, הוא מגיע ואומר לצוות מה עושים ושם זה מסתיים. המנטליות שלנו לא כזו, זה כמו צבא, הוא צריך יותר שיחות עם השחקנים, גם אלו שלא משחקים. האם הוא הבין? אנחנו עדיין מדברים על זה”.

ברק בכר (הפייסבוק של הכוכב האדום)ברק בכר (הפייסבוק של הכוכב האדום)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */