יום רביעי, 11.03.2026 שעה 02:31
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

"הרגיש שהיינו יכולים לנצח, אבל תיקו זה בסדר"

תחושות מעורבות בחדרה לאחר הנקודה מול הפועל, עימות בין צ'יבוטה לאביטן. מחמאות למבאה שסובל ממתיחה בשריר הארבע ראשי ולמדמון: "צריך להישאר צנוע"

|
ניסו אביטן (ראובן שוורץ)
ניסו אביטן (ראובן שוורץ)

תחושות מעורבות בהפועל חדרה לאחר ה-1:1 אמש (שבת) עם הפועל תל אביב. הקבוצה של ניסו אביטן לא נכנסה טוב למשחק, אך חילופים טובים של המאמן במחצית, הובילו לשינוי וללחץ חדרתי, שהוביל ליתרון מספרי ושער השוויון, כאשר לקראת הסיום חדרה אף הייתה קרובה להפוך את התוצאה.

"זה הרגיש שהיינו יכולים להוציא יותר ולנצח, אבל בסה"כ תיקו בחוץ בבלומפילד זה בסדר גמור. בחצי השני שלטנו לחלוטין, אבל לא היינו מספיק חדים", הודו בחדרה.

במועדון שוב החמיאו לכובש שער השוויון, אלעד מדמון, שכבש משחק שלישי מתוך ארבעה משחקים וניצב בראש מלכות השערים בליגת העל: "הוא צריך להישאר צנוע ולהמשיך לתת גולים", אמרו בחיוך במועדון על הכישרון הצעיר.

עם הירידה מכר הדשא התקיים עימות בין חלוץ הפועל ת"א, מאוויס צ'יבוטה, לבין מאמן חדרה, ניסו אביטן, כאשר האחרון טען שצ'יבוטה סינן לעברו כמה מילים, כשאביטן ענה לו: "חוצפן".

מאוויס צמאוויס צ'יבוטה (רדאד ג'בארה)

בנוסף, בקבוצה החמיאו למגן השמאלי קויה מבאה, שלטענתם רשם את משחקו הטוב ביותר העונה. המגן מחוף השנהב, היה מעורב בכיבוש שער השוויון לאחר הוצאת חוץ מרשימה, אך לקראת הסיום, נפצע והוחלף. ההערכה הראשונית היא מתיחה בשריר הארבע ראשי כאשר הוא צפוי להיבדק באימון ביום שני.

"הרגשתי ששיחקנו הרבה יותר טוב במחצית השנייה מאשר בראשונה. הקבוצה לחצה ואין ספק שהאדום עזר לנו מאוד. בסוף הכול שאלה של ריכוז ופעולה אחת נכונה מול השער וזה מה שהוביל אותנו להשוות", סיכם השוער גיא הרמן.

גיא הרמן (ראובן שוורץ)גיא הרמן (ראובן שוורץ)

על הבמה לשוערים ישראלים צעירים העונה אמר: "אנחנו לומדים המון מהשוערים הוותיקים. אני ספציפית לומד המון מאוהד לויטה וגם בעונה שעברה למדתי המון מרובי לבקוביץ'. כמובן שאלו דברים שעוזרים לי להתפתח. בסופו של דבר, אני שמח שהגיע ההזדמנות שלי ואני מנצל אותה. אני צריך להיות מוכן ודרוך לכל תרחיש אפשרי".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */