יום שני, 23.02.2026 שעה 08:29
ליגה ברזילאית 26-27
74-103פלמייראס1
72-53סאו פאולו2
72-43פלומיננזה3
72-43באהיה4
62-43קורינתיאנס5
62-33אתלטיקו פארננסה6
62-23ברגנטינו7
56-83צ'פוננזה8
55-63מיראסול9
44-43פלמנגו10
36-73בוטאפוגו11
37-63גרמיו12
37-43ויטוריה13
26-53אתלטיקו מיניירו14
27-53רמו15
14-23ואסקו דה גמה16
17-43סאנטוס17
15-23אינטרנסיונל18
18-33קרוזיירו19

אנדריקי כבש וחגג אליפות, סנטוס ירדה לראשונה

החלוץ שיצטרף לריאל זכה בתואר עם פלמייראס. מועדון הפאר נשר לליגת המשנה לראשונה אי פעם, האוהדים שרפו מכוניות. צמד לסוארס במשחק האחרון בגרמיו

|
אנדריקי עם גביע האליפות (רויטרס)
אנדריקי עם גביע האליפות (רויטרס)

עונת 2023 בליגה הברזילאית הגיעה לסיומה הלילה (בין רביעי לחמישי) כאשר פליימראס הוכתרה לאלופה בפעם השנייה ברציפות. מהצד השני של הטבלה, סנטוס, מועדון הפאר שמזוהה עם אגדות כמו פלה וניימאר, ירד לראשונה לליגת המשנה, בשנה בה שחקן העבר האגדי הלך לעולמו.

קרוזיירו – פלמייראס 1:1

אליפות שנייה ברצף לירוקים, שאומנם לא ניצחו במחזור הנעילה, אך הניפו את הגביע בסיום. האלופה עלתה ליתרון בדקה ה-22 מרגליו של אנדריקי, הכישרון בן ה-17 שחתם בריאל מדריד ואמור להצטרף אליה בעונה הבאה. החלוץ, שעבורו זו האליפות השנייה והתואר הרביעי עם הקבוצה,  עבר את ניימאר והיה רחוק שער אחד מרונאלדו כשחקן בן ה-17 שכבש הכי הרבה שערים בעונה עם 11, לעומת 10 של כוכב ברצלונה ופ.ס.ז’ לשעבר. אומנם ניקאו השווה בדקה ה-81 וקבע חלוקת נקודות, אך בסיום המשחק האורחים פתחו את השמפניות לאחר שזכו בתואר עם פער של שתי נקודות מגרמיו השנייה.

אנדריקי חוגג אליפות עם פליימראס (רויטרס)אנדריקי חוגג אליפות עם פליימראס (רויטרס)

פלומיננזה – גרמיו 3:2

אחרי שמוקדם יותר השבוע נפרד מהקהל הביתי ונופף לו לשלום, לואיס סוארס נפרד הלילה רשמית מגרמיו ומהכדורגל הברזילאי ועשה זאת שוב בסטייל, כי רק ככה הוא יודע. רגע לפני מעבר אפשרי לאינטר מיאמי ואיחוד אפשרי עם ליאו מסי, החלוץ האורוגוואי כבש צמד וחתם עונה גדולה. קבוצתו נקלעה לפיגור 1:0 מול מחזיקת גביע הליברטדורס, אך הצליחה להפוך ל-1:3, כאשר שער של ג’ון קנדי בדקה ה-81 רק צימק. הניצחון אומנם לא עזר לגרמיו, שסיימה כסגנית האלופה, אך סוארס והקבוצה בהחלט סיימו את העונה בטעם מתוק.

סנטוס – פורטלזה 2:1

קבוצה שסיימה את העונה בטעם פחות מתוק ויותר חמוץ היא סנטוס, שבשנת פטירתו של פלה, האגדה שהייתה מזוהה יותר מכל עם מועדון הפאר הברזילאי, ירדה לראשונה בהיסטוריה שלה לליגת המשנה. הקבוצה בה גם ניימאר פרץ לתודעה הייתה תלויה בעצמה והייתה צריכה ניצחון ביתי כדי להישאר בליגה, אך היא לא עשתה זאת. מריניו כבש לאורחים בדקה ה-39, מסיאס השווה בדקה ה-58 אך שער של חואן לוסרו עמוק בתוך תוספת הזמן חתם את גורלה של סנטוס, שאוהדיה לא קיבלו את הירידה בצורה ספורטיבית, התפרעו ואף שרפו מכוניות מחוץ לאצטדיון הביתי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */