יום שישי, 26.12.2025 שעה 12:17

נמני, דולפין ורם יגיעו למתחם הטוטו בשפיים

כדורגלן העבר ופרשן הכדורגל, הטניסאי האגדי זוכה הגראנד סלאם, ומאמנת הכושר של ישראל יגיעו מחר למתחם פעילות הספורט של הטוטו למען המפונים בשפיים

|
הספורטאים  (תמונת דולפין: אלעד אדמוני)
הספורטאים (תמונת דולפין: אלעד אדמוני)

אחרי הפקתם של מתחמי ספורט חווייתיים של הטוטו למען משפחות המפונים בנגב, כפר המכביה, פעמיים מגדל, בכנרת, בערד, בחדרה, ביערות הכרמל, בים המלח ופעמיים במזרע, הטוטו ממשיך את המומנטום האדיר עם פעילויות ספורטיביות נוספות בכל רחבי הארץ.

המתחם הבא יתקיים מחר (רביעי) בשפיים, בין השעות 14:00 ל-17:00, ויהיה מיועד כאמור למאות המפונים במקום. מדובר במתחם ה-13 מבין 14 מתחמים אותם מפיק הטוטו עבור מבוגרים וילדים כאחד. מתחמי הספורט כוללים פעילויות מגוונות ובהן: מגרשי קט רגל, מגרשי כדורסל, מגרשי כדורשת, מתחם כושר ויוגה, ועוד.

לצד פעילויות הספורט השונות, ייהנו המשפחות ממגוון אטרקציות דוגמת עמדת די ג’יי, עמדת חלוקת מדליות וכן מתחם הדפסת חולצות הילדים. בנוסף יהיה גם מתחם מנוחה להורים, עמדת שתייה קלה ופירות, עמדת צילום ועוד שלל פעילויות שיופקו לטובת המשפחות.

פעילות הטוטו במתחם הנינג'ה במגדל

מעבר לחשיבות הספורטיבית של הפעילות בהפקת הטוטו, מטרת אותם מתחמים היא לתת למשפחות המפונים מספר שעות של כיף ומעט יציאה מהשגרה הנוכחית, כאשר מי שזקוק יותר מכל לפעילות הגופנית הם כמובן הילדים, בטח ובטח אם זה בתצורה של משחקים מהנים.

גם אבי נמני, אנדי רם ואירה דולפין יהיו שם

מפגש עם אבי נמני עבור הילדים הוא לא פחות מחלום שמתגשם. מדובר באחד מהכדורגלנים הגדולים ביותר במדינה והסמל של מכבי ת”א לאורך שנים רבות (גם לאחר פרישתו). נמני ניצב במקום השלישי בטבלת מלכי השערים של הליגה בכל הזמנים ולרשותו 4 אליפויות ו-4 גביעים במדי הצהובים. כיום הוא משמש כסוכן שחקנים וכפרשן כדורגל.

אבי נמני. אגדת כדורגל אמיתית (חגי מיכאלי)אבי נמני. אגדת כדורגל אמיתית (חגי מיכאלי)

מי שיצטרף לאבי נמני הוא אגדת ספורט נוספת, הטניסאי אנדי רם, אשר נחשב לאחד מגדולי הטניסאים של ישראל בכל הזמנים. רם זכור לאוהדי הספורט בישראל בעיקר ממשחקי גביע דייויס כאשר רשם הישגים אדירים במשחקי הזוגות יחד עם שותפו המיתולגי יוני ארליך. רם מחזיק בהישג פנומנאלי נוסף של שלוש זכיות בטורניר גראנד סלאם לזוגות.

אנדי רם. טניסאי ענק! (פרי טוהר)אנדי רם. טניסאי ענק! (פרי טוהר)

לשניים תצטרף, כמו תמיד, מאמנת הכושר של ישראל אירה דולפין, אשר באופן קבוע מפעילה ומנחה את כלל מתחמי הטוטו השונים ברחבי הארץ. אין לאף אחד ספק שגם הפעם היא לא תיתן לאף אחד לנוח.

אירה דולפין. מחכה לכם במתחם (ניב שאול)אירה דולפין. מחכה לכם במתחם (ניב שאול)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */