יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:33
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

"כתם שחור שילווה את אוהדי הפועל כל חייהם"

במשטרה הגיבו לכך שאוהדי הפועל ת"א ביזו את הטקס לזכר השוטרים שנפלו: "מצפים מהמנהלת ומהפועל להוקיע אותם". וגם: המסר של בן גביר ואיגוד הכדורסל

|
אוהדי הפועל תל אביב (ראובן שוורץ)
אוהדי הפועל תל אביב (ראובן שוורץ)

לאחר שקומץ אוהדי הפועל תל אביב ביזו את הטקס במעמד משפחות הנופלים לפני המשחק מול הפועל באר שבע/דימונה, קראו בוז וקיללו, במשטרה הוציאו הודעת התייחסות לתקרית המבישה והמכעיסה בה קהל האדומים ביזה את זכר השוטרים שנפלו במלחמה.

“משטרת ישראל מגנה בכל תוקף את התנהגותם של אוהדי קבוצת הפועל ת״א בכדור סל שביזו הערב את טקס ההנצחה שהתקיים באולם הקונכייה בבאר שבע לזכרם של 59 חללי משטרת ישראל ומשמר הגבול שנפלו בהגנה על יישובי הדרום בבוקר מתקפת הטרור ב-7 באוקטובר ובמהלך מלחמת חרבות ברזל”, נמסר מהמשטרה. 

“משטרת ישראל מצפה ממנהלת הליגה בכדורסל ומועדון הפועל ת״א להוקיע מקרבם עוד הערב את האוהדים שביזו את הטקס ופגעו בזכרם של יקירנו שגבורתם ואומץ ליבם מנעו אסון כבד גדול הרבה יותר למדינת ישראל”, הוסיפו. 

המפכ״ל רב ניצב יעקב שבתאי הוסיף: ״משטרת ישראל רואה בחומרה רבה את התנהגותם של אוהדי הפועל ת״א שביזו את זכרם של חללי משטרת ישראל ומשמר הגבול שנפלו בפעילותם תוך שהם חותרים למגע באומץ לב מעורר השראה כשהם מחלצים פצועים מתופת חמאס ומקפחים את חייהם בהגנה על מדינת ישראל כשהם וחבריהם השוטרים ולוחמי מג״ב והימ״מ בולמים את המשך פלישת מחבלי חמאס ליישובים נוספים”.

“התנהגות אוהדי הפועל ת״א הערב היא כתם שחור שילווה את אוהדים אלה כל חייהם, התנהגותם פגעה במשפחות השוטרים שנכחו באולם ופגעה במשטרת ישראל. אני מצפה לענישה מחמירה כלפי אוהדים אלה ומבטיח למשפחות השוטרים ולוחמי מג״ב והימ״מ שנפלו בהגנה על יישובי הדרום ומדינת ישראל כי נמשיך מידי יום לספר על גבורתם ולקיים טקסים לזכרם , גם במגרשי הספורט״, הוסיף.

אוהדי הפועל תל אביב (מרטין גוטדאמק)אוהדי הפועל תל אביב (מרטין גוטדאמק)

איגוד הכדורסל הוציא הודעה משלו: “האיגוד מגנה את התנהגות "אוהדי" הפועל ת"א בטקס הזיכרון וההוקרה לשוטרים שנפלו בקרבות בדרום. מצער ועצוב שחבורה של אנרכיסטים מבזה עשרות אלפי שחקנים ושחקניות ועוד מאות אלפי אוהדים. אנו מקווים כי המועדון וראשיו ידעו להקיא מתוכם את חסרי התרבות והמוסר הללו”.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר בתגובה לקריאות אוהדי הפועל ת"א בכדורסל הערב: “מגנה את התנהגותם של אוהדי הפועל ת״א שביזו את זכרם של חללי משטרת ישראל ומשמר הגבול הקדושים שנפלו בעת שחירפו נפשם למען מדינת ישראל. הנהלת איגוד הכדורסל צריכה להוקיע את אותם אוהדים שפלים ולהרחיק אותם מהמשחקים”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */