יום רביעי, 31.12.2025 שעה 18:01
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2319-2116בני סכנין5
2332-2915מכבי נתניה6
2216-2715מכבי חיפה7
1826-2216הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1834-1816עירוני טבריה10
1726-2315הפועל פ"ת11
1327-1816עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

"איך ישראלים יכולים לשחק במקום תומך חמאס?"

שר התרבות והספורט, זוהר, ל-ONE: "הנשיא הטורקי שתומך בחמאס הוא בושה וחרפה. קורא לשחקנים לחזור לשחק בישראל, שיתפרנסו פה". וגם: חזרת הליגה

|
מיקי זוהר (אורן בן חקון)
מיקי זוהר (אורן בן חקון)

שר התרבות והספורט מיקי זוהר לא אוהב את העובדה שיש עוד שחקנים ישראלים שמשחקים בטורקיה. ים מדר, שגיב יחזקאל, רמזי ספורי ועדן קארצב משחקים במדינה הטורקית ועל כך אמר השר ל-ONE: “נשיא טורקיה הוא בושה וחרפה, הוא תומך בחמאס. איך השחקנים הישראלים יכולים לשחק במקום תומך חמאס?”.

עוד אומר שר הספורט: “זה נשיא שמבחינתו ארגון הטרור הזה לגיטימי, הוא נותן להם גם לשהות בטורקיה. אני קורא לישראלים שמשחקים בטורקיה לחזור לשחק בישראל, שיתפרנסו פה, שיהיו חלק מהספורט הישראלי, שיחליפו זרים שלא רוצים לשחק פה. אין להם מה לחפש יותר בטורקיה”.

עוד אומר זוהר לגבי חזרת ליגת העל בכדורגל: “אני שומע את הקבוצות, לכל אחד יש את האינטרסים שלו. יצטרכו לסגור על מועד שנכון ונוח לכולם. האם כעת בסוף נובמבר או לדחות לאמצע דצמבר כדי שכל הקבוצות תהיינה מוכנות”.

רמזי ספורי ושגיב יחזקאל חוגגים (הטוויטר של אנטליהספור)רמזי ספורי ושגיב יחזקאל חוגגים (הטוויטר של אנטליהספור)

לגבי הזרים אומר השר זוהר: “אני חושב שיצטרכו למצוא נוסחה מתאימה, כי זה לא יהיה ספורטיבי שיש קבוצות שיהיה להן את כל 5-6 הזרים וקבוצות רק עם 2-3 זרים, זה כמו לסגור לפני כן תוצאות ולא ספורטיבי. הייתי הולך על מתווה של 3 זרים שיכולים לשחק על כר הדשא”.

“אני גם שומע על קבוצות שרוצות הקפאה של ירידות, אני נגד זה, זה לא ספורטיבי ולא נכון לעשות”, הוסיף שר התרבות והספורט.

מיקי זוהר (אורן בן חקון)מיקי זוהר (אורן בן חקון)

מבחינת זוהר, עד להודעה חדשה קבוצות ישראליות לא יכולות יותר לשחק בטורקיה: “הקבוצות הישראליות לא יכולות לשחק במקום שיש בו אנשי חמאס. מי ישמור על הקבוצות? הטורקים?”.

לגבי הפיצוי הכספי שהבטיח לספורט הישראלי אומר שר הספורט: ”אני לא מוותר, הבטחתי לתת פיצוי על 70% מאובדן הכנסות על בסיס דוחות כספיים של שנה לפני כן. אם באוצר לא יסכימו – נצא למאבק על כך”.

נר זיכרון לזכר הנרצחים בשלמה ביטוח



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */