יום חמישי, 01.01.2026 שעה 00:54
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2519-2915הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

אוחנה ומליקסון במיזם "אוהדים למען הדגל"

יוזמת אוהדי הפועל ב"ש סחפה אוהדים מקבוצות אחרות למען המפונים והחיילים: "אין בית"ר, הפועל ומכבי, יש דגל ישראל". גם אופיר חיים ושכטר הצטרפו

|
מליקסון במפגש עם ילד שפונה מבארי (טוויטר)
מליקסון במפגש עם ילד שפונה מבארי (טוויטר)

בצל המלחמה, עולם הספורט נמצא במצב לא מוכר כאשר הליגות מושבתות והאוהדים באי ודאות מנסים להתרגל למצב החדש. מתוך הרקע הזה של זמן פנוי והירתמות אזרחית של העם למען החיילים ומפוני הדרום והצפון, גם אוהדי הכדורגל החליטו להתארגן ולהקים מיזם שנקרא "אוהדים למען הדגל". 

אוהדים ושחקנים מקבוצות שונות חברו יחד לעשייה למען הקהילה. המיזם התחיל מהדרום מעמותת וסרמליה של אוהדי הפועל באר שבע שסחפו אחריהם אוהדים רבים מכל הקבוצות - מכבי ת"א, מכבי חיפה, הפועל ת"א, בית"ר ירושלים ועוד. אופיר חיים, אלי אוחנה, איתי שכטר, סתיו אלימלך, אביתר אילוז, אבירם ברוכיאן, אופיר דוידזאדה ומאור מליקסון כבר הצטרפו בין היתר.

אחד מהיוזמים, גדעון אסולין, אמר:"כשפתחנו את המיזם היינו סקפטים והיום אנו עומדים על כ-600 חברים, כולל שחקני עבר ואוהדים מכל הקבוצות. אוהד של בית"ר או באר שבע מבקש עזרה לעשות מצווה ואוהד של הפועל ת"א או מכבי חיפה עונה לו ומצטרף לעזור וזאת רק דוגמא אחת של פעילות".

דוידזאדה במפגש עם ילדי העוטף (עמוד האינסטגרם הרשמי של מכבי ת"א)דוידזאדה במפגש עם ילדי העוטף (עמוד האינסטגרם הרשמי של מכבי ת"א)

כחלק מהמיזם נכתב: "אוהדים יקרים, מדינת ישראל עומדת בפני ימים ארוכים ומאתגרים של לחימה, משפחות שלמות התפרקו, בתים נהרסו והעצב גדול מנשוא. הדבר היחיד שהם לא יכולים לקחת מאיתנו - זה את הרוח והאחדות של עם ישראל, שברגעי משבר וכאב יודע לעזוב את כל המחלוקות והפילוג בצד להתאחד לאגרוף אחד וזה הנשק הכי חזק שיש בעולם.

"האחדות היא הדבר המיוחד שיכול לתת דחיפה אדירה למורל של היקרים לנו מכל בשטח האויב, זה הדבר שמעלה חיוך על פניהם של המשפחה שביתם נהרס וזורע תקווה בליבם של הילדים שחייהם נצבעו בשחור ביום שבת ארור אחד. אנו שמים כל יריבות ספורטיבית בצד ודווקא ברגעים קשים אלו קוראים לכל אוהדי הקבוצות ולכל אנשי הספורט בכלל לאחד כוחות. היום אין בית״ר, אין הפועל, אין מכבי - יש דגל אחד וזה דגל ישראל.

"אנו קוראים לכל אוהדי הקבוצות בצפון, במרכז ובדרום להצטרף אלינו למערך שאנו מקימים בימים אלה וביחד לתת כתף לחיילי צה״ל ולתושבי העוטף ולדאוג להם לכל הצרכים. ביגוד, מוצרי היגיינה, מזון, התרעננות וכל מה שנדרש. עם חזק = צבא חזק. האחדות שלנו - זה הכוח שלנו. בואו נתאחד וננצל את הכוח של אוהדי הכדורגל בישראל לדברים טובים ויפים - יש לנו כוח עצום ביחד. יכולים לתרום בזמן, כסף, כישורים מסוימים או עשייה? הצטרפו אלינו ובואו לקחת חלק מהמערך ולעשות טוב בימים אלה".

לתמיכה בפייבוקס לחצו כאן.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של מיזם לחצו כאן.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */