יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:06

"הייתי רוצה להיפרד מאוהדי בארסה בדרך אחרת"

לאחר הזכייה בכדור הזהב, מסי התייחס לאקסית: "לא רציתי לעזוב ככה, מקווה שיום אחד תגיע פרידה כמו שצריך. ארצה לחזור למועדון בעתיד, אך לא כמאמן"

|
ליאו מסי (רויטרס)
ליאו מסי (רויטרס)

ליאו מסי המשיך לכתוב את ההיסטוריה אמש (שני) כשזכה בכדור הזהב השמיני שלו בקריירה. אלוף העולם לא שכח להודות למועדון בו הכל התחיל, ברצלונה, שגם צייצה בטוויטר אחרי זכייתו וכתבה: “השחקן הטוב בהיסטוריה עושה זאת שוב, כדור זהב שמיני. כל ברצלונה גאה בך”.

הפרעוש התייחס לברצלונה לאחר הזכייה: “כמובן שאני עוקב אחרי בארסה. זה המועדון שאני אוהב ותמיד יהיה בלב שלי. יש לברצלונה קבוצה נהדרת. הם מוכנים להילחם על הזכייה בליגת האלופות העונה. אין לי ספק שהם מועמדים, אבל הם לא צריכים לשים על עצמם לחץ של פייבוריטים. הם יתאוששו מהקלאסיקו ואני מאמין שהם ילחמו על כל התארים”.

“היה לי מזל להיות בברצלונה – המועדון הטוב ביותר, הקבוצה הטובה בהיסטוריה. זה המועדון של חיי. להיות בקבוצה הטובה בעולם נותנת לך הזדמנות לזכות בהכל, ועוד יותר אם אתה בקבוצה הכי טובה בהיסטוריה כמו שאני הייתי. העובדה שהייתי שם כל כך הרבה שנים היא שאפשרה לי לזכות בכל כך הרבה תארים בשבוע שעבר שאלו אותי אם נבחרת ארגנטינה קרובה לקבוצה שהייתה לנו תחת פפ, והוציאו את זה מההקשר. אף אחד לא מטיל ספק שבארסה הזו הייתה הטובה בהיסטוריה, יהיה קשה לראות קבוצה כמו זאת”.

ליאו מסי במדי ברצלונה (רויטרס)ליאו מסי במדי ברצלונה (רויטרס)

על העזיבה שלו, אמר מסי: “זו הייתה הרגשה מוזרה כשעזבתי אחרי כל מה שחוויתי במועדון, לא רציתי לעזוב ככה את בארסה, בארסה היא הבית שלי. אני אוהב את המועדון הזה, אני מעריץ את האוהדים ואהיה אסיר תודה לחזור שוב. הייתי רוצה להיפרד מאוהדי בארסה בדרך אחרת. הרגשתי שהתחושות לא היו טובות כשעזבתי. מגיע לי להיפרד מהאנשים שחלקתי איתם זמנים טובים ורעים".

“פרידה ממני? אני חושב שעם כל מה שהמועדון נתן לי ונתתי לו, זה לא טוב שלא תהיה פרידה. לכן אני מקווה שיום אחד זה יגיע. ברצלונה היא הבית שלי, אני אוהב את המועדון ואת האוהדים. אני לא יודע אם בקאמפ נואו החדש, או בכל מקום אחר, אבל אני אוהב את האוהדים שלו וזה צריך לקרות. עתידי? זה לא מושך אותי להיות מאמן. היום זו לא אופציה. לחזור לברצלונה זו אופציה, זה המקום שבו אגור. בארסה תמיד עזרה לי ועזרתי להם, הייתי רוצה לשתף פעולה בדרך כלשהי. כרגע אני לא מסתכל הלאה, אני שחקן כדורגל ואני רוצה להמשיך לשחק”.

ליאו מסי וזליאו מסי וז'ואן לאפורטה (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */