יום רביעי, 24.12.2025 שעה 18:52

גאלטייה: CR7 ממשיך להיות השחקן הטוב בעולם

המאמן, שאימן את מסי בפ.ס.ז', שיבח את הפורטוגלי: "כשאתה נגדו אין הרבה מה לעשות, אין מילים כדי לתאר אותו. מה שהוא עשה בגיל 38 זה יוצא דופן"

|
ליאו מסי וכריסטוף גאלטייה  (האתר הרשמי של פ.ס.ז')
ליאו מסי וכריסטוף גאלטייה (האתר הרשמי של פ.ס.ז')

כריסטיאנו רונאלדו המשיך להרשים גם בגיל 38 כשעם צמד ובישול הוביל את אל נאסר ל-3:4 על אל דוחאיל הקטארית במסגרת המחזור השלישי של שלב הבתים בליגת אלופות של אסיה. מאמן המפסידה, כריסטוף גאלטייה התרשם מההופעה של הפורטוגלי ואמר כי הוא נשאר השחקן הטוב בעולם. 

"כשאתה מול רונאלדו, אין הרבה שאתה יכול לעשות. הוא כבש שני שערים נהדרים. אין לי מילים כדי לתאר אותו. מה שהוא עשה זה יוצא דופן עבור שחקן בן 38. הוא ממשיך להיות השחקן הטוב בעולם”, אמר המאמן לשעבר של פ.ס.ז’, שם אימן שמות גדולים כמו ליאו מסי, ניימאר וקיליאן אמבפה. 

כזכור, הקדנציה של כריסטוף גאלטייה בפאריס סן ז’רמן לא ענתה על הציפיות. המאמן אמנם הצליח לזכות באליפות המקומית, אך קבוצתו הודחה בשמינית גמר הגביע הצרפתי ובשמינית גמר ליגת האלופות והוא פוטר מתפקידו בסיום העונה.

מסי והילדים נהנים בהופעה של אד שירן



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */