צפו: שבוע לפני הקלאסיקו, הבלאנקוס עצרו רצף של 4 ניצחונות כשסיימו בחלוקת נקודות בחזרה מהפגרה. אלאבה (עצמי, 74') כבש ראשון, קרבחאל (78') השווה

לא כך קיוותה ריאל מדריד לחזור מפגרת הנבחרות. הבלאנקוס התארחו היום (שבת) אצל סביליה וסרחיו ראמוס במטרה להמשיך את רצף ארבעת הניצחונות ולשמור על פסגת הטבלה לפני הקלאסיקו בשבוע הבא, אך לוח התוצאות הראה על 1:1 בתום משחק נהדר במסגרת המחזור ה-10 בלה ליגה. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.
המשחק נפתח בשליטה מוחלטת של הבלאנקוס. כבר בדקה הרביעית פדריקו ואלוורדה העלה את האורחת ליתרון, אך מערכת ה-VAR פסלה את השער. חמש דקות לאחר מכן, שחקני ריאל מדריד לא שמעו שריקה לעבירה של השופט ויצאו למתפרצת שבסיומה ג’וד בלינגהאם כבש, אך גם השער הזה לא אושר בגלל השריקה המוקדמת של השופט.
אחרי דקות הפתיחה, האנדלוסים השתלטו על ההתמודדות. דני קרבחאל הציל בעיטה של איבן ראקיטיץ’ מהקו וקפה הדף מהחיבורים בעיטה של לוקאס אוקאמפוס. האורחת ניסתה את מזלה בכדורים ארוכים ומתפרצות, אך לא מצאה את הרשת. המחצית השנייה נמשכה באותה מגמה כשהמאחרים שולטים ובדקה ה-74 הם עלו ליתרון כשדויד אלאבה כבש שער עצמי אומלל.
ארבע דקות בלבד חלפו והשוויון הגיע. טוני קרוס הגביה כדור חופשי לרחבה ודני קרבחאל היה שם כדי להמשיך אותו בנגיחה אל הרשת. סרחיו ראמוס כמעט וכבש שער ניצחון מול האקסית במפגש הראשון מולה כשנגח לחיבורים בדקה ה-81, אך קפה רשם הצלה גדולה והדף לקרן. בסיום, שתי הקבוצות נפרדו בחלוקת נקודות.
ריאל מדריד רושמת איבוד נקודות ראשון בכל המסגרות מאז ההפסד בדרבי לאתלטיקו ותנסה לחזור למסלול כבר בשלישי הקרוב כשתתארח אצל בראגה בליגת האלופות. מנגד, האנדלוסים רושמים תוצאת תיקו שלישית ברציפות בכל המסגרות ויקוו לרשום ניצחון ראשון אחרי ארבעה משחקים כשיארחו את ארסנל ביום שלישי במסגרת הצ’מפיונס.

