יום חמישי, 18.12.2025 שעה 18:18
מוק' מונדיאל (ד' אמריקה) 23-24
3810-3118ארגנטינה1
295-1418אקוואדור2
2818-2818קולומביה3
2812-2218אורוגוואי4
2817-2418ברזיל5
2810-1418פרגוואי6
2035-1718בוליביה7
1828-1818ונצואלה8
1221-618פרו9
1127-918צ'ילה10

ליאו מסי: שיחקתי בברצלונה הטובה בהיסטוריה

הפרעוש דיבר לאחר שכבש צמד ב-0:2 של ארגנטינה על פרו: "קשה להשוות, אבל הנבחרת קרובה לזה". הכוכב אישר שלא יעבור בהשאלה: "תהיה לי חופשה ארוכה"

|
ליאו מסי (רויטרס)
ליאו מסי (רויטרס)

ליאו מסי חזר לככב. הפרעוש כבש הבוקר (רביעי) צמד בניצחון 0:2 של ארגנטינה על פרו במוקדמות המונדיאל, וסייע לאלופת העולם לשמור על מאזן מושלם, כשעל הדרך הפך למלך שערי המוקדמות בדרום אמריקה בכל הזמנים. בסיום, שיתף הכוכב בתחושות.

מסי אמר אחרי המשחק: “הנבחרת משחקת יותר ויותר טוב. ההשוואה לברצלונה של פפ? שיחקתי בקבוצה שהייתה הטובה בהיסטוריה, אז זה קצת קשה להשוות, לא? אבל זה בהחלט קרוב בעקבות מה שהראינו במגרש, והתארים שבהם זכינו, שמשאירים הרבה מורשת”.

הכוכב הוסיף: “יש לנו שחקנים נהדרים, לא משנה מול מי אנחנו משחקים, יש לנו זהות במשחק ואנחנו אוהבים את זה, צריך להמשיך ככה. אתאמן ואשחק בכמה משחקים אחרונים עם אינטר מיאמי כדי להגיע טוב למשחקים מול אורוגוואי וברזיל בנובמבר”.

ליאו מסי חוגג (רויטרס)ליאו מסי חוגג (רויטרס)

הפרעוש אישר את עתידו בטווח הקרוב: “לאחר הפגרה אהנה מחופשה בארגנטינה, זו הפעם הראשונה שתהיה לי חופשה ארוכה בדצמבר במהלך החגים, ויהיה לי זמן לנקות את הראש עם הקרובים שלי. אחרי זה בינואר אחזור לאימונים”.

על המסרים מהמאמן ליונל סקאלוני הוסיף: “המאמן אומר לנו שהקופה אמריקה והמונדיאל כבר נגמרו, אנחנו מתחילים עידן חדש. יש לנו רעיונות ברורים למשחק שלנו, אבל אנחנו מתחילים שוב מאפס”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */