יום רביעי, 24.12.2025 שעה 01:37
מוק' מונדיאל (ד' אמריקה) 23-24
3810-3118ארגנטינה1
295-1418אקוואדור2
2818-2818קולומביה3
2812-2218אורוגוואי4
2817-2418ברזיל5
2810-1418פרגוואי6
2035-1718בוליביה7
1828-1818ונצואלה8
1221-618פרו9
1127-918צ'ילה10

מסי לא פתח, ארגנטינה ניצחה 0:1 את פרגוואי

הפרעוש עלה מהספסל וכמעט כבש מהקרן, אוטמנדי הכריע במוקדמות המונדיאל. איבוד נק' דרמטי לברזיל שסיימה ב-1:1, 2:2 משוגע בין קולומביה לאורוגוואי

|
ליאו מסי (רויטרס)
ליאו מסי (רויטרס)

מוקדמות המונדיאל מהבית הדרום אמריקאי נמשכו הלילה (בין חמישי לשישי), כשארגנטינה אירחה את פרגוואי ללא ליאו מסי בהרכב הפותח, ניצחה 0:1 ונשארה מושלמת בפסגה, בעוד שברזיל אכזבה ואיבדה נקודות ב-1:1 עם ונצואלה לאחר שספגה שער שוויון דרמטי בדקה ה-85. מוקדם יותר, אורוגוואי חילצה נקודה ב-2:2 דרמטי עם קולומביה משער ניצחון של דרווין נונייס סדקה ה-91.

ארגנטינה – פרגוואי 0:1

ללא הפרעוש, אלופת העולם לא הרשימה במיוחד, אבל ניצלה שער יתרון מוקדם נפלא של ניקולאס אוטמנדי הבלתי נגמר. שלוש דקות משריקת הפתיחה, בלמה של בנפיקה ניצל הרמה של רודריגו דה פול מכדור קרן ושחרר בעיטה נהדרת מהאוויר לרשת, והרים באוויר את אצטדיון מאס מונומנטל.

מסי עלה לשחק בדקה ה-53 במקומו של חוליאן אלברס וביקש מאוטמנדי להשאיר עליו את סרט הקפטן, אבל הבלם התנגד ונתן בכל זאת את הכבוד לשחקנה של אינטר מיאמי. בדקה ה-76, מסי כמעט הבקיע את אחד משעריו הגדולים בקריירה כששחרר בעיטה מסובבת אדירה מקרן למשקוף של האורחת, אבל סיים את המשחק ללא תפוקה התקפית. 

ניקולאס אוטמנדי מעביר את סרט הקפטן לליאו מסי (רויטרס)ניקולאס אוטמנדי מעביר את סרט הקפטן לליאו מסי (רויטרס)

ברזיל – ונצואלה 1:1

עם רודריגו, ויניסיוס, ניימאר וריצ’ארליסון בהתקפה, הסלסאו רצו להשלים ניצחון שלישי ברציפות במוקדמות ולהישאר מושלמים. הם נראו בדרך הנכונה כשעלו ליתרון בדקה ה-50 מנגיחה עוצמתית של גבריאל, שניצלה הרמה טובה של ניימאר מקרן, אבל בדקה ה-85 אדוארד בלו קלקל את התוכניות של המארחת עם שער יוצא מן הכלל במספרת פנטסטית לרשת של אדרסון, בדרך לאיבוד נקודות ראשון מצד החבורה של פרננדו דיניז.

ניימאר מתוסכל (רויטרס)ניימאר מתוסכל (רויטרס)

קולומביה – אורוגוואי 2:2

בדקה ה-35 של המשחק, התחושה הייתה שחזרנו לרגע ל-2014 כשחאמס רודריגס העלה את המארחת ליתרון בבעיטה מצוינת, אבל שתי דקות מפתיחת המחצית השנייה מתיאס אוליברה השווה עבור אורוגוואי. הקולומביאנים חזרו ליתרון בדקה ה-52 מבישול של חאמס למתיאוס אוריבה, אבל בדקה ה-87 קמילו וגראס הורחק בשורותיהם כשספג כרטיס צהוב שני לחובתו. קולומביה לא עמדה בלחץ עם הכשלה ברחבה, ולאחר בדיקת VAR אושר פנדל לאורוגוואי – אותו ניצל דרווין נונייס שקבע חלוקת נקודות דרמטית בדקה ה-91. 

תוצאות נוספות: 

צ’ילה – פרו 0:2
בוליביה – אקוודור 2:1 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */