יום ראשון, 28.12.2025 שעה 11:41

מחקה והעלתה סטורי אחר: הסערה סביב רודריגס

בת זוגו של רונאלדו תמכה בפלסטינים כשהעלתה תמונה של ילדה על הריסות בתים בעזה, אך לאחר מכן מחקה והעלתה סטורי עם תמונות משני הצדדים וסמל השלום

|
כריסטיאנו רונאלדו וג'ורג'ינה (רויטרס)
כריסטיאנו רונאלדו וג'ורג'ינה (רויטרס)

בזמן שרוב אנשי ומועדוני הספורט באירופה בוחרים להתעלם מהטבח הנורא שביצע ארגון הטרור חמאס בתושבי עוטף עזה ביום שבת, ג’ורג’ינה רודריגס, בת זוגו של כריסטיאנו רונאלדו, גרמה היום (רביעי) לסערה כשהביעה תמיכה בפלסטינים ולאחר מכן מחקה.

ג’ורג’ינה רודריגס העלתה לסטורי באינסטגרם בשעות הצהריים המוקדמות תמונה בה נראית ילדה יושבת עם הדובי שלה בידיים על הריסות בתים ברצועת עזה. לצד התיעוד, בת זוגו של כריסטיאנו רונאלדו הוסיפה אימוג’י של לב חבול ועצבות. 

לאחר שרודריגס מחקה את הסטורי, היא העלתה תמונה חדשה עם קולאז’ של הילדה על ההריסות בעזה ותיעוד נוסף של ילדה שמוחזקת בידי אימה כשמאחוריהן שריפה ושוטרי משטרת ישראל. לצד התמונות, היא הוסיפה את סמל השלום והאימוג’ים שהעלתה בסטורי הראשון. 
 

הסטורי שהעלתה גהסטורי שהעלתה ג'ורג'ינה רודריגס. מימין המקורי, משמאל המתוקן (אינסטגרם)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */