יום ראשון, 18.01.2026 שעה 07:17
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4216-4318הפועל ב"ש2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2631-3419הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1939-2419מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1529-1819הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

"מתחייבים לפעול למיגור הסרטן מתוך סלטיק"

ארגון האוהדים נגד אנטישמיות תקפו את אלה שתמכו בפלסטין: "הנפת דגל חמאס היא אחד הימים האפלים של סלטיק. נפעל שהאצטדיון יהיה מקום בטוח ליהודים"

|
אוהדי סלטיק (רויטרס)
אוהדי סלטיק (רויטרס)

אוהדי סלטיק מזוהים בתקופה האחרונה (ובכלל) עם תמיכה בפלסטינים גם אחרי שארגון הטרור, חמאס, פתח במלחמה רצחנית עם ישראל, אבל יש גם צד אחר לקהל של הקבוצה בה משחק ליאל עבדה. הארגון 'Celts Against Anti-Semitism' (אוהדי סלטיק נגד אנטישמיות) יצא נגד ה'גרין בריגייד' (הארגון שתומך בפלסטין) וקרא להפוך את סלטיק פארק למקום שמקבל בברכה יהודים.

"הנפת דגל השהאדה (הדגל הג'יהדיסטי) על ידי ה'גרין בריגייד' אחרי מתקפות הטרור האיומות נגד אזרחים יהודים היא אחד הרגעים האפלים של סלטיק", נכתב בהודעת הארגון שיוצא נגד האנטישמיות, "זה קרה ביום שבו ראינו יותר יהודים נרצחים על ידי החמאס מאשר בכל יום מאז השואה.

"המהלך של הנפת הדגל היה מתוכנן והמעורבים שילבו את 'אולטראס סלטיק' בסגנון של הדגל הזה תוך כדי עבירה על חוק הטרור. בעוד יהודים נספים ברחובות ובבתיהם, נראה שחלק מסלטיק פארק שמח על מותם תחת דגל חמאס כשהוא חוגג את ה'התנגדות' כביכול. איזו התנגדות זו לרצוח יותר מ-200 אזרחים חפים מפשע במסיבה כשכל פשעם הוא שהם יהודים?".

עוד נכתב: "הנפת דגל החמאס היא לא מעשה של סולידריות למען המטרה הלגיטימית של מדינה פלסטינית ריבונית ומוכרת בינלאומית, אלא חגיגת פוגרום אנטישמי שהוצא לפועל על ידי ג'יהאדיסטים. לאחרונה, ה'גרין בריגייד', שקיבלה יותר ויותר חופש באצטדיון על ידי המועדון, הקצינה את התמיכה של סלטיק בנושא הזה. סלטיק מתמודדת עם אנטישמיות ואנחנו מתחייבים לפעול למיגור הסרטן הזה מהמועדון - הנחישות שלנו בלתי מעורערת והמאמצים יימשכו עד שסלטיק פארק יהפוך לסביבה בטוחה עבור יהודים - בין אם הם מבקרים באצטדיון או עובדים בו".

כזכור, ה'גרין בריגייד' הביעו תמיכה בפלסטין עם שלטים, שבאחד מהם נכתב "ניצחון להתנגדות". לאחר מכן עבדה נפגש עם הנהלת סלטיק ודרש שתצא הודעת גינוי, מה שאכן קרא. למרות זאת, האוהדים התומכים בפלסטין המשיכו בשלהם וקראו להניף דגלי פלסטין גם מול אתלטיקו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */