יום חמישי, 18.12.2025 שעה 03:24
לוח תוצאות

בוטלו משחקי מוקדמות אליפות אירופה לנערים בארץ

לאחר שיחות בין אנשי ההתאחדות לכדורגל לגורמים באופ"א, הוחלט רשמית בצעד משותף לבטל את המפגשים של נבחרת הנערים מול וויילס, גיברלטר ובלגיה החודש

|
נבחרת הנערים (ההתאחדות לכדורגל)
נבחרת הנערים (ההתאחדות לכדורגל)

אופ”א החליטה על ביטול המשחקים במוקדמות אליפות אירופה לנערים עד גיל 17 בישראל, וזאת לאחר שהתקיימו שיחות לאורך כל הבוקר בין גורמים בארגון לאנשי ההתאחדות לכדורגל.

בהתאחדות הסבירו לאופ”א שלאור המצב הביטחוני הדרמטי לא ניתן יהיה לקיים את המפגשים המתוכננים, כאשר נבחרת הנערים עד גיל 17 הייתה אמורה לשחק מול וויילס (11.10), גיברלטר (14.10) ובלגיה (17.10) באצטדיון לוד.

ההתאחדות לכדורגל מסרה בהודעה רשמית: “בתיאום עם אופ״א, נדחו משחקי מוקדמות היורו לנבחרות עד גיל 17 שנועדו להתקיים בארץ, זאת בעקבות המצב הביטחוני. מועד חדש לקיום המשחקים ייקבע בהמשך”.

כמו כן ,משחקי בוגרים א’-ג’, נוער, נערים, ילדים ונשים אשר תוכננו להיערך היום עד רביעי (11.10), נדחו למועד שיפורסם בהמשך.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */