יום שני, 22.12.2025 שעה 16:47

נותק הקשר עם ליאור אסולין, אחותו מבקשת סיוע

חלוץ העבר (43) ששיחק בין היתר בבית"ר, הפועל ת"א, מכבי פ"ת והפועל ב"ש השתתף במסיבה ברעים. אחותו אורטל: "בבקשה רק מי שיכול לעזור שייצור קשר"

|
ליאור אסולין (עמית מצפה)
ליאור אסולין (עמית מצפה)

משפחתו של כדורגלן העבר ליאור אסולין (43) מבקשת עזרה. אחותו של חלוץ העבר, אורטל, כתבה: “אחי ליאור היה במסיבה ברעים ואנחנו לא מצליחים ליצור איתו קשר מהבוקר. הוא לא נמצא בסורוקה או בברזילי. בבקשה רק מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר”.

אורטל אסולין מבקשת עזרה (צילום מסך)אורטל אסולין מבקשת עזרה (צילום מסך)

חלוץ העבר החל את הקריירה במכבי הרצליה ב-1997, ובהמשך שיחק במכבי פתח תקווה, בני סכנין, בית”ר ירושלים ובני יהודה. ב-2007 עבר להפועל תל אביב וממנה הגיע לאפולון לימסול ב-2008.

אסולין חזר לארץ בהמשך ושיחק במכבי פתח תקווה, בהפועל באר שבע בין 2009 ל-2011 ובהפועל רמת גן, הפועל ראשון לציון, הפועל פתח תקווה, הפועל אשקלון, הפועל מרמורק, נוף הגליל ומ.כ חולון. ב-2017 הוא עבר להפועל לוד וממנה להוד השרון והפועל כפר ברא, אצלה גם פרש ובהמשך מונה למאמן.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */