יום שבת, 06.12.2025 שעה 14:36
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"לא יודע מה קרה שככה הזיזו אותי מהנבחרת"

ניר ביטון התייחס בקצרה לזימונים והרחיב לגבי ה-0:2 של מכבי ת"א על הפועל פ"ת: "בפנדל השלישי כבר לא הסתכלתי. מצפים מאיתנו להביס, אבל הליגה קשה"

|
ניר ביטון (רדאד ג'בארה)
ניר ביטון (רדאד ג'בארה)

מכבי תל אביב ניצחה אמש (שבת) 0:2 את הפועל פתח תקווה ורשמה משחק שני ברציפות עם רשת נקייה. אולם אם הדרבי היה מרשים מאוד, המשחק נגד המלאבסים פחות, והצהובים מודעים לכך. לאחר שתמו 90 הדקות, הבלם ניר ביטון התראיין והתייחס ליכולת שלו ושל חבריו, וסיים גם עם התייחסות קצרה לכך שהוא כבר לא חלק מנבחרת ישראל בזימונים האחרונים של אלון חזן. 

איך אתה מסכם את המשחק?
"ידענו שיהיה קשה, ידענו שהם יקשו עלינו את המשחק, שנצטרך לעבוד כדי לנצח. שמח שניצחנו, זה לא היה קל, אנשים מצפים מאיתנו לרקוד ולרמוס ולהביס כל קבוצה שבאה, הליגה קשה מאוד, קבוצות יודעות איך להתגונן, איך לשחק, יש קבוצות טובות בליגה וראינו את זה. היה מאוד קשה ואני שמח שניצחנו". 

רובי קין אמר שהייתה ירידה אחרי הדרבי, האם אתה מסכים עם זה?
"כל משחק הוא שונה. הדרבי התפתח הרבה יותר קל וטוב לטובתנו, נגד פ"ת היה הרבה יותר סגור, משחק של חפירות ובואו נגיד שאם המצב של ערן (זהבי) נכנס בדקה הראשונה או הפנדל הראשון, אז יכול להיות שהיה מתפתח משחק לגמרי אחרי. יש משחקים כאלה, הכי חשוב שניצחנו ושמרנו על שער נקי". 

"נגד הפועל פ"ת היה הרבה יותר סגור". שחקני מכבי ת"א (רדאד ג"נגד הפועל פ"ת היה הרבה יותר סגור". שחקני מכבי ת"א (רדאד ג'בארה)

כשערן ניגש אל הפנדל בפעם השלישית, עובר בראש שאתם אולי הולכים לערב שלא משנה מה לא ייכנס כלום?
"את האמת שפנדל שלישי אני בחיים לא לוקח. הסתכלתי אחורה, אפילו לא רציתי לראות את הפנדל. אמרתי 'אם גם זה לא נכנס אז באמת יש פה לילה ארוך', לא ראיתי את ריינה מול העיניים, אבל זה מסוג המשחקים שאם ערן מחטיא שלושה פנדלים רצופים אז אפשר לסגור את המשחק, אני שמח שזה נכנס, אני שמח שהוא היה קר רוח, ערן זה ערן". 

הייתה לך הופעה טובה וגם בדרבי, התמודדת מול סגנון שראינו שהיה מולו קושי בעבר, עם קבוצה שמחפשת את החלוץ המהיר שלה בגב שלכם, אבל באתם מאוד מוכנים אליו.
"אני חושב שזה עניין של הכנה אישית. ראיתי את המשחק שלהם נגד באר שבע, הוא חלוץ חזק, מהיר, טכני, לפני המשחק אמרתי לעצמי שאין סיכוי שאני מפסיד לו מאבק ובסופו של דבר הרבה זה בראש שלנו ומה אתה משדר לעצמך, שמח ששנינו, גם אני וגם סבוריט, עבדנו איתו טוב. היה משחק יחסית טוב, מזל שהיה שם נבדל בסוף - יצאה לי סיומת שגם באימונים לא יוצאת לי. בסוף זה ניצחון קבוצתי ומשחק קבוצתי. יש לנו משחקים שונים ואנחנו צריכים להגיע מוכנים כל משחק לגופו. נגד פ"ת היה יותר משחק של חפירות, של מאבקים, קור רוח ואמונה". 

ערן זהבי חוגג (רדאד גערן זהבי חוגג (רדאד ג'בארה)

אחרי 13 מ-15 בפתיחת העונה וכשהיריבות שלכם איבדו כבר הרבה נקודות בשלב כזה מוקדם, אולי צריך טיפה להרגיע, גם את הקהל, גם את הציפיות, לסמוך על הדרך שאתם עוברים כי יש תחושה שלא משנה מה, אם אתם לא מנצחים 0:5 זה מאכזב.
"אני לא חושב שיש אכזבה, אבל במועדון כמו מכבי ת"א מצפים לנצח כל משחק יש ציפיות ויש לחץ ואנחנו צריכים להתמודד עם זה, זה חלק מלהיות במועדון הזה. 0:1 או 0:6 זה לא משנה. שלוש נקודות זה שלוש נקודות. יש ליגה ארוכה, יש כמה מפעלים וצריך להמשיך הלאה". 

עוד כמה ימים אלון חזן יכריז על הזימונים לנבחרת ואתה כבר כמה זימונים רצופים לא בסגל, יש ציפייה לחזור?
"אני לא חושב על זה וזה לא מעניין אותי. הם יש להם את השיקולים שלהם, את השחקנים שהם מאמינים בהם. הכל טוב. אני לא יודע מה קרה בעבר שככה הזיזו אותי הצידה, אבל לא מעניין, לא חושב על זה וזה לא בראש מעיני, בראש מעיני הצלחת מכבי ת"א וזהו". 

קין: לא נהניתי מהמשחק



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */