יום ראשון, 21.12.2025 שעה 22:31

אצילי בישל פעמיים, אל עין דרסה 0:6 את אג'מאן

אחרי שמצא את הרשת בגביע ונח באלופות, הכוכב שהגיע ממכבי חיפה בישל פעמיים במחצית הראשונה בליגה באיחוד האמירויות, בה קבוצתו כבשה ארבעה שערים

|
עומר אצילי  (האתר הרשמי של אל עין)
עומר אצילי (האתר הרשמי של אל עין)

אחרי שניצחה בצמד המחזורים הראשונים בליגה באיחוד האמירויות, אל עין ועומר אצילי אירחו היום (שבת) את אג’מאן שפתחה את העונה עם תיקו והפסד – ודרסו אותה 0:6 ללא רחמים. הישראלי פתח בהרכב ושיחק 68 דקות.

הכוכב שהגיע ממכבי חיפה בישל פעמיים אחרי שכבש בגביע בגביע (ונח במשחק האחרון בליגת האלופות של אסיה), כאשר אל עין כבשה ארבעה משעריה במשחק כבר במחצית הראשונה בדרך לניצחון קליל.

בדקה ה-14 של המשחק, עבדאללה רקאן כבש שער עצמי. חמש דקות חלפו וסופיאן רחימי כבש את השני. בדקה ה-31 לוח התוצאות כבר הראה 0:3 כאשר יאהיה נאדר מצא את הרשת מרחוק לאחר חטיפת כדור של אצילי שמסר לו.

בדקה ה-44 שלח אצילי את רחימי בכדור עומק וזה סיים נהדר לרשת בדרך לרביעי. במחצית השנייה, ג’ונתן סנטוס כבש את החמישי של אל עין בדקה ה-68. עד לסיום שער נוסף נפסל, והחגיגה הושלמה על ידי קודג’ו לאבה בדקה ה-87.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */