יום שישי, 26.12.2025 שעה 16:21
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

מכבי ת"א החליטה לא למשוך כרטיסים לדרבי

בעקבות העונש שהושת על הפועל ת"א, הצהובים הודיעו: "רוצים להבטיח את בטיחות אוהדינו ולמנוע כל פעולה כנגדם, תבצעו שינוי מהותי באבטחה". כל הפרטים

|
ערן זהבי וחבריו חוגגים (רדאד ג'בארה)
ערן זהבי וחבריו חוגגים (רדאד ג'בארה)

מהלך דרמטי בכדורגל הישראלי. מכבי ת”א הודיעה היום (שישי) למנהלת ולהפועל ת”א כי החליטה לא למשוך את הכרטיסים שהוקצו לזכותה לקראת הדרבי מול הפועל ת”א ביום שלישי ב-20:30. המשמעות היא כי המשחק הגדול בבלומפילד עלול להתקיים בנוכחות קהל אדום בלבד.

כידוע, לחובת הפועל ת”א עומד עונש סגירת יציעי 4-5, מה שהוביל לכך שאוהדי האולטראס יישבו בשערים 7-8 ובסמיכות יחסית לקהל הצהוב, שאמור לשבת בשער 11. מכבי טענה במכתב כי לדעתה אין בטיחות מספיקה בסיטואציה הנוכחית ואם לא יהיה שינוי היא לא תמכור את הכרטיסים.

למעשה, הצהובים רוצים להימנע מהאפשרות שחלילה אוהד ייפגע והאחריות תיפול על המועדון. בנוסף, כל עניין התפרעות האוהדים עלול לפגוע בקבוצה באמצעות עונשים שיוטלו עליה והיא רוצה לכסות את עצמה מפני כל דבר. בעקבות כך, לעת עתה, הקהל הצהוב לא יגיע למשחק.

אוהדי מכבי תל אביב (רדאד גאוהדי מכבי תל אביב (רדאד ג'בארה)

במכתב צוין: “לאחר בדיקת סידורי האבטחה אנו סבורים כי לא בוצעה ההפרדה הנדרשת בין קהלי האוהדים. אלה צפויים לשבת בסמיכות, ללא סידורי אבטחה מתאימים. לאור החשש הכבד לשלום ובטיחות האוהדים, עליו התריעו גם נציגי משטרת ישראל, אנו מעדכנים כי אלא אם תבצעו שינויים מהותיים בסדרי האבטחה, בדגש על הסמיכות הצפויה בין ארגוני האוהדים במשחק הדרבי, כדי להבטיח את בטיחות אוהדינו ולמנוע כל פעולה או פרובוקציה כנגד אוהדינו, מועדון מכבי ת”א לא ימכור בעצמו או באמצעות חברת ‘לאן’ כרטיסים לקהל אוהדינו למשחק הדרבי.

“יתר על כן, אנו מתכוונים למסור הודעה לקהל הקבוצה כי לא תתבצע מכירת כרטיסים למשחק הדרבי על ידי מועדון הכדורגל מכבי ת”א או מי מטעמו וכי המועדון ממליץ לאוהדים שלא לרכוש כרטיסים ולהיכנס לאצטדיון. לאור האמור, אתם נדרשים שלא למכור, באופן ישיר או עקיף, כרטיסים לאוהדי מכבי ת”א לדרבי. ככל שעל אף האמור, תבחרו למכור כרטיסים, תישאו באחריות הבלעדית לאירוע, על כל המשתמע מכך, לרבות לכל הנזקים שייגרמו, לשלום האוהדים ו/או למעשי קהל האוהדים. אנו סבורים כי שלום וביטחון האוהדים הוא מעל לכל”.

פודקאסט מכבי ת"א - המלחמה על עמדת השוער



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */