יום שבת, 20.12.2025 שעה 10:27

ממשיך בשלו: ג'וקוביץ' בחצי גמר אליפות ארה"ב

הפנומן הסרבי לא התקשה מול טיילור פריץ המקומי עם 1:6, 4:6, 4:6 והוא כעת במרחק שני ניצחונות מזכייה מספר 24 בגראנד סלאם. קוקו גוף העפילה בנשים

|
נובאק ג'וקוביץ' חוגג (רויטרס)
נובאק ג'וקוביץ' חוגג (רויטרס)

משחקי רבע הגמר של אליפות ארצות הברית הפתוחה יצאו הערב (שלישי) לדרכן. בגברים נובאק ג'וקוביץ' לא התקשה גם מול טיילור פריץ וגבר עליו בשלוש מערכות, בגזרת הנשים קוקו גוף העפילה לחצי הגמר גם כן.

מהרגע הראשון של ההתמודדות המדורג 2 בעולם, הראה עליונות מול פריץ המקומי (9 בדירוג) בדרך ל-1:6 במערכה הראשונה. האמריקאי אמנם הראה שיפור בהמשך המשחק, אך זה לא הספיק מול שיאן הזכיות בגראנד סלאם בכל הזמנים שבסופו של דבר ניצח 1:6, 4:6, 4:6.

ג’וקוביץ’ כרגיל המשיך לרשום ציוני דרך.  זו הפעם ה-47 בכל הזמנים בה הסרבי מעפיל לחצי גמר גראנד סלאם ובכך הוא עקף את רוג’ר פדרר במקום הראשון בכל הזמנים. בחצי הגמר מצפה לנולה מפגש עם אמריקאי נוסף, פרנסיס טיאפו או בן שלטון שיפגשו ברבע הגמר.

נובאק גנובאק ג'וקוביץ' (רויטרס)

לאחר שהפתיעה את המדורגת 1 בעולם איגה שפיונטק בסיבוב הקודם, מסע הקסם של ילנה אוסטפנקו (21 בעולם) הסתיים כשפגשה את גוף (6 בעולם). האמריקאית בת ה-19 הייתה רמה מעל הלטבית ורשמה ניצחון 0:6, 2:6 והעפלה ראשונה לחצי הגמר באליפות ארה"ב.

קוקו גוף חוגגת (רויטרס)קוקו גוף חוגגת (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */