צפו: ניצחון גדול לאלופה בתום משחק אדיר. גאבי ודה יונג העלו ליתרון כפול, פוית', סורלוט ובאאנה הפכו, אך טורס ולבנדובסקי הפכו בחזרה. ימאל כיכב

אומנם אנחנו רק במחזור השלישי, אך המשחק שנערך הערב (ראשון) בין ברצלונה לוויאריאל בלה סרמיקה והסתיים ב-3:4 משוגע לקטלונים, ללא ספק ייזכר כאחד המשחקים הטובים ביותר של העונה בלה ליגה. המשחק, כמו כל כל משחקי הליגה הספרדית, משודר בערוץ ONE למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.
הפתיחה הייתה סוערת במיוחד כשבארסה עלתה ליתרון כפול לאחר 14 דקות בלבד של כדורגל. זה התחיל בדקה ה-11 כשלאמין ימאל מצא בהגבהה נהדרת אל ראשו של גאבי ברחבה, והקשר הספרדי נגח פנימה. שלוש דקות לאחר מכן, פרנקי דה יונג ניצל בלבול ברחבה של הצוללת הצהובה וקבע 0:2.
למרות הפיגור הכפול המוקדם, המארחת לא התייאשה. בדקה ה-24, חואן פוית’ עלה גבוה מעל כולם לכדור קרן נגח פנימה וצימק את התוצאה. רבע שעה לאחר מכן, אלכסנדר סורלוט השווה לאחר מהלך כדורגל אדיר, וארבע דקות מפתיחתה של המחצית השנייה, אלכס באאנה השלים מהפך לאחר עוד מהלך קבוצתי מרהיב של ויאריאל.
ברצלונה לחצה כדי לנסות להשיג את השוויון ומי שהוביל אותה היה הילד בן ה-16, לאמין ימאל שהתעלל בהגנה המקומית ואף פגע בקורה עם בעיטה מסוכנת ברגלו הימנית. בדקה ה-67, פראן טורס המחליף השווה את התוצאה עם המון נחישות. הספרדי בעט, ולאחר שהכדור פגע בשחקן הגנה וניתז אליו בחזרה, בעט פעם נוספת כדור שהפעם הלך אל הרשת.

ארבע דקות לאחר מכן, הגיע הרגע של המשחק. ימאל שמסתמן כפוטנציאל עצום שוב עשה ככל העולה ברוחו, חתך מהאגף הימני לתוך הרחבה ושלח בעיטה טובה שפגעה בקורה. בזמן שהשוער פיליפ יורגנסן היה על הרצפה, רוברט לבנדובסקי עט על הריבאונד, דחק מול שער ריק פנימה וקבע את תוצאת המשחק, ניצחון יקר במגרש קשה עבור הקבוצה של צ’אבי, שצימקה את הפער מריאל מדריד בחזרה לשתי נקודות.
