הצרפתי החל בשיחות על המשך דרכו בעיר האורות, כש-2 אפשרויות נמצאות על השולחן: הארכת החוזה הקיים עד 2025 או חתימה על חוזה חדש לתקופה ארוכה יותר

אחרי קיץ נוסף בו חרושת השמועות סביב עתידו לא עצרה, קיליאן אמבפה נשאר בפאריס סן ז’רמן. הדיווחים האחרונים טענו שלמרות הישארותו בבירת צרפת, אמבפה לא מתכוון להאריך חוזה בפאריס, אך הדיווח שעלה היום (חמישי) ב’סקיי’ סותר זאת.
ב’סקיי’ נטען שהכוכב הצרפתי נמצא כעת בשיחות להארכת החוזה שלו בפ.ס.ז’, כאשר שתי אפשרויות נמצאות על השולחן. האפשרות הראשונה היא שהחלוץ יאריך את החוזה הנוכחי שלו אצל הפריסאים לעונה אחת עד 2025, ואילו האפשרות השנייה היא שהוא יחתום על חוזה חדש לחלוטין לתקופה ארוכה יותר.
בינתיים, ב’אתלטיק’ חשפו את הבעיות שעזיבתו של ניימאר לאל הילאל פתרה בעיר האורות. לפי הדיווח של גוף התקשורת הבריטי, פ.ס.ז’ חסכה 100 מיליון אירו שהיא הייתה אמורה לשלם לברזילאי בארבע השנים שנותרו בחוזה שלו. בנוסף, הדבר תרם לתיקון היחסים בין הפמליה של אמבפה למועדון בעקבות מערכת היחסים הפחות טובה בין הצרפתי לברזילאי, כאשר המעבר גם אפשר לפאריס להתקדם במרדף אחר רכישתם של רנדל קולו מואני ובארדלי ברקולה.
Kylian Mbappe is in contract talks with PSG
— Sky Sports News (@SkySportsNews) August 24, 2023
His options include signing the one-year contract extension option to 2025 in his deal or he could sign a new contract pic.twitter.com/ys1AGuwRpY