מערכת ONE
|

סטף קרי (רויטרס)
אין ספק שהקריירה של סטף קרי היא מהגדולות בהיסטוריה של ה-NBA. הרכז חלק עיקרי ביותר, אם לא הכי עיקרי, במה שרבים יגידו הקבוצה הטובה ביותר לשחק בליגה, לצד שיקגו בולס של מייקל ג’ורדן. סימן השאלה שצץ רבות הוא האם אפשר לטעון שקרי הוא בכלל רכז, שחקנה של גולדן סטייט לא רק אמר שכן, אלא עם הכרזה, כשהתארח לראיון אצל גילברט ארינס.
“אני הרכז הטוב אי פעם”, אמר קרי. “אני ומג’יק ג’ונסון נמצאים בדיון הזה, רק אני והוא. מה שמג’יק עשה מגוחך, זה שמדברים עליי ועליו ביחד זה לא נתפס בשבילי. בכל מקרה אקח את עצמי אם הייתי חייב לבחור מישהו לקבוצה שלי על פניו”.
סטף ניפץ את שיאו של ריי אלן בכמות שלשות אי פעם בליגה אי שם ב-2021, כשמאז הוא רק מגדיל ומגדיל את הפער שלו מהמקום השני. למעט ארבע האליפויות, הרכז זכה גם פעמיים בתואר ה-MVP של הליגה ועוד פעם אחת ב-MVP של סדרת הגמר, באליפות אחרונה של גולדן סטייט לפני שנה.
סטף קרי מכריז: "אני הרכז הטוב אי פעם"