יום שבת, 27.12.2025 שעה 10:31
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

"לא נעים, אבל לוקחים את ההפסד בפרופורציה"

בב"ש לא לקחו קשה מדי את ה-4:1 לנתניה, אך מבינים: "גם הרכב שני לא צריך לספוג רביעייה, ציפינו שמי ששיחק ייראה טוב יותר". גנאח וקוליבאלי הרשימו

|
שחקני הפועל באר שבע (שחר גרוס)
שחקני הפועל באר שבע (שחר גרוס)

אחרי שהודחה בצורה הכי כואבת שיש מהקונפרנס ליג ביום חמישי האחרון, הפועל באר שבע קיבלה מכה גם בגביע הטוטו. בהרכב משני ללא 10 שחקנים הרכב, החבורה של אליניב ברדה רשמה אמש (ראשון) הפסד נוסף, הפעם 4:1 בחוץ למכבי נתניה, בשחזור גמר גביע הטוטו בעונה שעברה. רגע לפני פתיחת הליגה, באר שבע מגיעה עם לחץ ותקווה לפתוח ברגל ימין את הליגה מול הפועל חדרה.

"לוקחים את המשחק הזה בפרופורציה, אבל ברור שלא נעים להפסיד בצורה כזאת", אמרו בבירת הנגב, "גם הרכב שני לא צריך לספוג ארבעה שערים, אבל באנו עם כוונה ברורה לתת קרדיט לשחקנים שלא קיבלו דקות. ציפינו שכל מי ששיחק יראה טוב יותר. יש שחקנים שנתנו סיבות טובות למחשבה, אבל יש גם כאלה שלא ונסיק מסקנות".

עם כל הכבוד להפסד, מי שגנב את ההצגה היה עוזר המאמן ואחד הסמלים הגדולים של המועדון, מאור מליקסון, שהודיע בסיום המשחק על פרישה מעולם הכדורגל. מליקסון, שפרש לפני כשלוש שנים ומונה לצוות המקצועי, פרש פעם נוספת בדמעות כדי לקחת פסק זמן לעצמו וריגש את כל הנוכחים במקום עד למחיאות כפיים.

מאור מליקסון (שחר גרוס)מאור מליקסון (שחר גרוס)

"החיסרון של מלי יהיה עצום", אמרו בקבוצה, "קשה להסביר את זה. חוץ מעזיבה של איש מקצוע ומודל להערצה, הוא קסם גם בתור בן אדם. הוא משאיר חור אחריו". כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, דוד סמניאגו גרסיה, שהגיע לבאר שבע כחלק מהצוות של אתלטיקו מדריד, ימונה לעוזרו.

בחזרה לדשא. במועדון לא ממהרים להתרגש מהתוצאה לאור כמות החיסורים הגדולה. כריסטופר פטרסון, אלון תורגמן, גיא בדש, רועי גורדנה, שי אליאס, מיגל ויטור, איאד אבו עביד ואדריאן פאון קיבלו מנוחה ולא נכללו בסגל הקבוצה, בנוסף לרותם חטואל ועדן שמיר.

מול ההרכב החזק של נתניה, ברדה נתן הזדמנות להרבה שחקנים שלא קיבלו דקות, כמו השוער השני ניב אליאסי, איליי מדמון, אנטוניו ספר, ארי מרנשטיין, נועם שחר, אמיר גאנח, עבדול קוליבלי, הראל שלום ואפילו ניב פליטר שחתם במטרה לצאת בהשאלה. כמה שחקנים אכזבו, אבל גם כמה שגילו יכולת טובה, כמו עבדול קוליבאלי הבלם הזר מחוף השנהב של קבוצת הנוער. גם גנאח המשיך ביכולת הטובה שלו וניב פליטר קיבלו מחמאות ועשוי להישאר בסגל.

אמיר גנאח (שחר גרוס)אמיר גנאח (שחר גרוס)

הקשר הרומני אנטוניו ספר פתח לראשונה בהרכב וכבש שער גדול מרחוק. למרות השער, ספר נראה עדיין כאחד שצריך עוד דרך לעבור והפנדל שביצע בשער השלישי היה דוגמה לכך. רמזי ספורי, שלא שיחק ביום חמישי האחרון נגד לבסקי סופיה בגלל המעבר הצפוי אז לטורקיה, פתח בהרכב והוא חזר לקבוצה עד להודעה חדשה. יחד עם זאת, סוכניו ימשיכו בנסיונות להביא הצעה טובה יותר, או לחדש את המגעים מול אנטליהספור וסיבאספור כדי להעבירו מבאר שבע עד סגירת החלון.

רמזי ספורי (שחר גרוס)רמזי ספורי (שחר גרוס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */