שחררה חיוך: ליברפול חגגה עם 1:3 על בורנמות'

הרדס השלימו מהפך משערים של סלאח ודיאס וגם כשהמשחק קיבל תפנית כשמק-אליסטר הורחק, ז'וטה דאג להבטיח ניצחון ראשון העונה לקלופ. בכורה לאנדו באדום

שחררה חיוך: ליברפול חגגה עם 1:3 על בורנמות'

ליברפול יכולה לחייך. בעונה שעברה כולם זוכרים את עונת הבלהות שהקבוצה עברה ואחרי שהיא פתחה את העונה הנוכחית עם תיקו מול צ’לסי, היום (שבת) האדומים כבר רשמו ניצחון ראשון כשחגגו עם 1:3 על בורנמות’ באנפילד.

הפתיחה הייתה רעה מאוד עבור קלופ. כבר אחרי 57 שניות ג’יידן אנתוני ניצל חוסר תיאום בהגנת המארחת וכבש, אך יורגן קלופ נשם לרווחה כשדגל הונף. שתי דקות לאחר מכן גם השופטים לא היו יכולים לעזור למאמן הגרמני – קומדיית הטעויות בהגנה שלו נמשכה ואיבוד כדור של טרנט אלכסנדר-ארנולד איפשר לאנטואן סמאניו לכבוש, הפעם בצורה חוקית.

מפה ליברפול לקחה פיקוד, השלימה מהפך עם בליץ של תשע דקות כשלואיס דיאס כבש שער יפהפה (28’) ומוחמד סלאח כבש מהריבאונד של הפנדל שלו (37’), אותו דומיניק סובוסלאי סחט. בחצי השני התחילה הדרמה, כשאלכסיס מק-אליסטר הורחק בכרטיס אדום ישיר (58’) וכשהיה נראה שהמומנטום עומד לעבור צד, דיוגו ז’וטה הרגיע עם השלישי (62’).

במחזור הבא מצפה לאדומים מפגש קשוח ביותר, כשהם יתארחו אצל ניוקאסל במסגרת המחזור השלישי. בורנמות’ רשמה משחק שני ללא ניצחון והפסד ראשון לעונה, לאחר שסיימה ב-1:1 במחזור פתיחת העונה עם ווסטהאם בבית. בשבוע הבא האורחת תפגוש את מנור סלומון וטוטנהאם בבית שלה, במטרה לרשום שלוש נקודות בפעם הראשונה העונה.