יונתן גינזבורג
|

דין סופר וטבע בארט (באדיבות הפועל כפר שלם)
הפועל כפר שלם ממשיכה במסע הרכש שלהם לקראת העונה הקרובה בליגה א' דרום שתצא לדרך ב-1 בספטמבר עם משחקי גביע המדינה. אל הסגל של נועם שוהם הצטרפו הקשר דין סופר בן ה-20 ובארט טבע, שחקן אגף שמאל בן ה-24. הקשר שיחק בקבוצת הנוער של הפועל תל אביב במשך שנתיים, בעוד טבע רשם שמונה הופעות בנבחרות ישראל הצעירות בגילאי 16 עד 18.
בקרב השחקנים הצעירים טוענים כי מדובר בצמד כישרונות שעשויים לעלות לליגה הלאומית כבר בעונת 2024/25 באם יוכיחו את עצמם בהפועל כפר שלם, אחת מהקבוצות הדומיננטיות מבחינת קצב ההחתמות שלה בקיץ הנוכחי והרצון שלה, אחרי שנתיים עקרות, לחזור לליגה הלאומית. לסופר וטבע יש את כל הנתונים להצליח בעונה הקרובה, כולל המעטפת של המועדון הכתום מת"א.
דין סופר החל במחלקת הנוער הצנועה של בית"ר מעלה אדומים. במרוצת השנים דילג בין מחלקות נוער כדוגמת מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, מ.ס אשדוד, הפועל רמת השרון והפועל תל אביב, שם שיחק במשך 3 עונות כולל שנתיים בקבוצת הנוער עד מעברו לשמשון פזטל תל אביב מליגה א' דרום בשנתיים האחרונות. בעונה החולפת כבש שני שערים שהניבו ארבע נקודות לקבוצתו.
טבע סיים את העונה האחרונה בירידת ליגה עם בית"ר ת”א/בת ים, שקרויה כיום בית"ר תל אביב, שכן שיתוף הפעולה עם בת ים כבר לא קיים. השחקן שיחק 14 משחקים בלבד בעונה החולפת, אבל זאת מכיוון שנפצע. שחקן אגף שמאל היה בין השחקנים היותר מוכשרים בקבוצה שניסתה בכל דרך אפשרית להינצל מירידה. בשנים עברו היה לשחקן מכבי קביליו יפו, הפועל בקעת הירדן, שמשון כפר קאסם ובסגל הבוגרים של מכבי פתח תקווה כשחקן נוער.
סתיו למקין מתרגל לכתום