יום שישי, 19.12.2025 שעה 14:51

"העפלה אגדית ב-10 שחקנים": ביוון חגגו עם פאוק

האורחת הביסה 1:4 את בית"ר ובתקשורת במדינה היו מאושרים: "חגיגה בארץ הקדושה במשחק מורט עצבים, גוטליב שוב נתן מתנה, הקהל חסר הסבלנות לא סלח לו"

|
שחקני בית
שחקני בית"ר ירושלים ופאוק סלוניקי (ראובן שוורץ)

בית”ר ירושלים הודחה מאירופה. אחרי 0:0 מכובד ביוון, הקבוצה של יוסי אבוקסיס נכנעה הערב (חמישי) 4:1 בביתה לפאוק סלוניקי במוקדמות הקונפרנס ליג וסיימה את דרכה במפעל מול האורחת העדיפה. בתקשורת היוונית התייחסו למשחק וכמובן לטעות הגורלית של אדי גוטליב בפתיחה.

ב-’SDNA’ סיכמו: “העפלה אגדית עם 10 שחקנים לכמעט 60 דקות. היא החזיקה את ההגנה ובסוף שתי פעולות קסומות קבעו 1:4. המשחק היה מורט עצבים. גוטליב נתן עוד מתנה לפאוק, היו עצירות זמניות של המשחק והקבוצות ‘החליפו תפקידים’ במחצית השנייה כשהישראלים פתחו חזק”. ב’גאזטה’ נכתב: “חגיגה על האדמה הקדושה”.

“שער עצמי מדהים”, הוסיפו ב’גאזטה’ היווני, “המזל היה עם פאוק, טעות טרגית של גוטליב. כאשר הוא הוחלף הייתה תגובה לא שגרתית באצטדיון שקרא לעברו בוז. האוהדים לא היססו לתקוף אותו ישירות כאשר הוחלף, הם לא סלחו לו. לישראלים אין את הסבלנות לסלוח על טעויות כמו זו”.

אוהדי בית"ר ירושלים (אורן בן חקון)אוהדי בית"ר ירושלים (אורן בן חקון)

“בית”ר לא שינתה טקטיקה ושחקני פאוק יודעים את זה”, הוסיפו ביוון. על הממטרות שנפתחו בטדי כתבו: “לא ייאמן! מה עוד נראה במשחק הזה? אפילו הממטרות נפתחו”. ב’ספורט 242 הוסיפו: “אחרי שהאוהדים הפריעו עם החפצים שנזרקו, המחצית השנייה נעצרה הפעם מסיבה אחרת, כשהממטרות החלו לעבוד ולהציף את המגרש”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */