יום שבת, 27.12.2025 שעה 20:27

"יש מקום לשיפור בניצול המצבים והנעת הכדור"

ברדה, מאמן הפועל ב"ש, לקראת משחק הגומלין מול פאנבז'יס ב-19:00: "באים עם ביטחון לסיים את העבודה. הקשר לליטא? מכיר רק את שטקוס וז'וטאוטס"

|
אליניב ברדה (ראובן שוורץ)
אליניב ברדה (ראובן שוורץ)

אחרי שהתאוששה מהתבוסה למכבי ת”א במשחק הרשמי הראשון של העונה וניצחה 0:1 את פאנבז’יס, במשחק הראשון של סיבוב המוקדמות השני בקונפרנס ליג, הפועל באר שבע תתארח מחר (חמישי) ב-19:00 אצל הקבוצה הליטאית ותנסה להשלים את המשימה ולהעפיל לשלב הבא.

“אני חושב שצפוי לנו משחק עיקש, משחק קשה, אנחנו צריכים לבוא הכי מרוכזים שאנחנו יכולים ולסיים את העבודה”, אמר המאמן אליניב ברדה לקראת ההתמודדות. “אני חושב שיש לנו הרבה מקום לשיפור, בטח בניצול המצבים, ביצירת המצבים, בהנעת כדור יותר שוטפת.

“מה שהיה היה, כל משחק מתפתח אחרת, כל משחק שונה. היה חשוב לנו מאוד לבוא לפה אחרי הניצחון ובאים עם ביטחון לסיים את העבודה. הקשר לליטא? השוער ארנסטס שטקוס ושיחקתי בעבר עם ריימונדס ז’וטאוטס, זה מי שאני מכיר וקשור לפה, תמיד כיף להתארח ומקווים לעבור לשלב הבא”.

הנציגות שלנו באירופה: מי תעלה ומי לא?



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגן מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */