יום שלישי, 13.01.2026 שעה 19:29

עיריית ת”א תבנה קומפלקס בריכות חדש

במסגרת תנופת הבנייה במתחם הספורט בהדר יוסף, יוקמו שתי בריכות שיוכלו לארח תחרויות בינ"ל. העירייה העמידה תקציב ראשוני של 6 מיליון שקל לפרויקט

|
השליחים  (סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה)
השליחים (סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה)

עיריית תל אביב אישרה את הקמת קומפלקס בריכות שחייה במתחם הספורט בהדר יוסף בתל אביב, כפי שנחשף לראשונה ב-ONE. בקרוב יחלו העבודות להקמת המתקן שיוכל לארח תחרויות בינלאומיות.

העירייה יצאה למהלך של שדרוג מתקני הספורט בהדר יוסף, עם הקמת אולם רב תכליתי בעלות של 65 מיליון שקל ושיפוץ אצטדיון האתלטיקה בעלות של 8 מיליון שקלים. כעת, מתווסף לו פרויקט נוסף.

במסגרת תנופת הבנייה במתחם, תוקם יוקמו שתי בריכות שחייה ולטובת הפרויקט ניתן תקציב התחלתי של 6 מיליון שקל. מדובר בקומפלקס של שתי בריכות, על מנת שיהיה ניתן לארח בו תחרויות בינלאומיות עם בריכת חימום.

בעירייה צפויים להקים בו בריכה אולימפית של 50 מטר, כאשר נבחנת האפשרות כי היא תהיה עם קרקעית מודולרית שתשנה את עומק המים משלושה מטרים לגובה נמוך יותר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */