דיווח: המאמן רואה בו יותר חלוץ מאשר קיצוני וכרגע שולל את הגעתו, נשקלה אופציה לטרייד עבור קסייה וטורס, אך זה ירד מהפרק. הפורטוגלי מוכן לחכות

לאחר הווידוי של ז’ואאו פליקס על רצונו לעבור לברצלונה, רצו לא מעט שמועות על טרייד אפשרי בין הקטלונים לאתלטיקו מדריד. בספרד טענו שהקולצ’ונרוס הביעו עניין בפראן טורס ובפרנק קסייה, כאשר נשקלה לזמן קצר אופציה לטרייד עבור הכוכב הפורטוגלי, אך זה כרגע לא נמצא על הפרק.
פליקס וסוכניו העבירו לאלופת ספרד מסר שהם מוכנים לחכות עד היום האחרון של חלון ההעברות. כרגע אין מגעים בין הקבוצות ובספרד חושפים ש”צ’אבי לא רואה את פליקס בברצלונה”, בטענה שהוא רואה בו יותר כחלוץ מאשר כקיצוני, העמדה אותה הוא שואף לחזק, והוא בכלל מחפש שחקן שיודע לתת את המסירה האחרונה.
הפורטוגלי כאמור הציע את עצמו, אבל גם המצב הכלכלי של ברצלונה מסבך את העסק. אחרי שחזר מההשאלה בצ’לסי, פליקס רוצה לעזוב לאור היחסים הלא טובים שלו עם דייגו סימאונה, כשהוא יודע שהנשיא ז’ואן לאפורטה כן אוהב אותו. מבחינת צ’אבי מדובר בשחקן שהוא “רחוק ממה שהוא צריך”, כשהתעדוף הוא לברנרדו סילבה.
| #FCB
— Diario SPORT (@sport) July 21, 2023
Cree que el portugués es más delantero que interior. Busca un jugador que haga el último pase
Joao Félix se ha ofrecido, pero el área económica del club también ve su llegada más que complicada
✍️ @ferrancorreas https://t.co/OSNdiNC6NV
לא רק צוות האימון לא רואה בפליקס כאופציה הגיונית, אלא גם המועדון, כשהפייר פליי הפיננסי מהווה מכשול גדול, וכך גם המשכורת של השחקן. הגעה אפשרית שלו רק תחמיא את המצב ובלי ששחקנים משמעותיים כמו פראן טורס יעזבו, אין מה לדבר על הפורטוגלי.