יום חמישי, 19.02.2026 שעה 13:06

אופיר חיים ברמז לגבי עתידו כמאמן נבחרת הנוער

המאמן התייחס לשאלה הבוערת סביב עתידו בהרצאה במעלה אדומים: "מתנהל מו"מ, זה יצא לתקשורת וזה לא כיף, אבל מאמין שמה שצריך לקרות יקרה"

|
אופיר חיים (רויטרס)
אופיר חיים (רויטרס)

מאמן נבחרת הנוער שעתידו המקצועי עוד נמצא בערפל, אופיר חיים, שנמצא על סף פיצוץ עם ההתאחדות לכדורגל על תנאי החוזה, הגיע אתמול (רביעי) למעלה אדומים לשיחה צפופה עם התושבים על כדורגל, הגשמת חלומות והורות לילד על הרצף האוטיסטי.

במהלך הרצאה בת שעה אופיר חיים, המאמן שהוביל את נבחרת ישראל לנוער בכדורגל לקמפיין היסטורי במונדיאליטו, הותיר את תושבי מעלה אדומים מופתעים לנוכח העוצמות שמגלה המאמן שסחף מדינה שלמה הן בקריירת האימון שלו והן בחיים האישיים. 

בהרצאה נגע בקשיים, המורכבויות, הרגעים המשמחים ואלו שפחות בכל הקשור לגידול ילד על הרצף האוטיסטי, על דבקות במטרה בכל הקשור לכדורגל, וכן – גם על הסוגיה שמעסיקה את כולנו בימים האחרונים: העובדה שכרגע החוזה שלו בהתאחדות לא הוארך. על עניין החוזה אמר חיים: "אני רוצה יותר כסף, ולא מאפשרים לי. מתנהל מו"מ, זה יצא לתקשורת וזה לא כיף, אבל אני מאמין שמה שצריך לקרות יקרה, התפקיד של נוער א' עדיין פנוי. אנחנו נדע ביום ראשון מה קורה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */