הפרעוש התאמן לצד בוסקטס, היה צמוד גם למי שנחשב לכוכב הקבוצה לפני שהגיע, ג'וזף מרטינס, ונראה מחויך. צפוי לשחק לראשונה מול קרוס אזול המקסיקנית

ליאו מסי מתכונן להופעת הבכורה שלו במדי אינטר מיאמי, כשהיום (שלישי) התקיים אימון פתוח של הקבוצה מה-MLS, שלושה ימים לפני משחקו הראשון של הארגנטינאי מול קרוס אזול.
בתקשורת הארגנטינאית מאמינים שבשלב הזה לא ניתן לדעת אם מסי יפתח בהרכב או יעלה כמחליף. באימון הכוכב היה צמוד בעיקר לחברו לשעבר בברצלונה סרחיו בוסקטס, וגם למי שנחשב לכוכב הקבוצה לפני שהגיע, ג’וזף מרטינס מוונצואלה.
מדובר באימון החמישי של הכוכב מאז שהגיע, והראשון שהיה פתוח לתקשורת. כפי שאפשר לראות, עושה רושם שבהערכה גסה כ-100 אנשי תקשורת הגיעו במטרה לצלם מקרוב את הארגנטינאי ואת בוסקטס לקראת תחילת דרכם ב-MLS.
Just a few media colleagues out here to see Lionel Messi train with Inter Miami ahead of Friday’s Leagues Cup opener. pic.twitter.com/1F7rRo3aS5
— Jon Arnold (@ArnoldcommaJon) July 18, 2023