בית"ר סגרה עסקת טיעון על הורדת 3 נקודות

רגע לפני הדיון בערעור על העונש, הקבוצה מהבירה הגיעה לסיכום עם התובע, במסגרתו גם יהיה לה עונש על תנאי של הורדת 3 נקודות. האם בית הדין יאשר?

בית"ר סגרה עסקת טיעון על הורדת 3 נקודות

בית”ר ירושלים תגיע היום (ראשון) בצהריים לבית הדין של ההתאחדות לכדורגל. עוד לפני כן, הקבוצה סגרה עסקת טיעון עם תובע ההתאחדות, עו”ד ניר רשף, במסגרתה יורדו לה שלוש נקודות בפועל בנוסף לעונש על תנאי של הורדת שלוש נקודות במקרה של פריצה של אוהדים לדשא והפסקת משחק. בית הדין יצטרך לקבל החלטה אם לאשר את עסקת הטיעון.

כזכור, הכל החל עם פריצת האוהדים בגמר גביע המדינה. אחרי הזכייה בתואר ולפני הענקת הגביע, אוהדי בית"ר פרצו לדשא וגרמו לכאוס שלא איפשר בסופו של דבר את טקס הענקת הגביע. הוא הוענק בסופו של דבר למחרת האירועים בבית הנשיא.

תחילה בית"ר גם הורחקה מאירופה, אך בהמשך ערעורה התקבל והיא תוכל לשחק בקונפרנס ליג בזכות הזכייה בגביע. עם זאת, הקבוצה מהבירה הורחקה מהשתתפות בגביע בעונה הקרובה, בנוסף להפחתת שלוש נקודות בפועל. כעת בית הדין יצטרך לקבל החלטה האם לקבל את עסקת הטיעון.

מה יחליט ביה"ד? ברק אברמוב (אורן בן חקון)מה יחליט ביה"ד? ברק אברמוב (אורן בן חקון)