יום שישי, 09.01.2026 שעה 14:34

ברומניה חוששים שיארחו את ישראל ללא אוהדים

חשש במדינה מעונש מפיפ"א בעקבות התנהגות הקהל במשחק מול קוסובו, כאשר היו קריאות גזעניות ואבוקות. יארחו את הנבחרת של חזן בספטמבר באצטדיון ריק?

|
אוהדי רומניה (רויטרס)
אוהדי רומניה (רויטרס)

רומניה עלולה לארח את ישראל ללא קהל? במדינה קיים חשש לאור התנהגות האוהדים ב-0:0 מול קוסובו, כאשר מספר אוהדים קראו קריאות גזעניות לעבר היריבה ואף הוצאו מהאצטדיון, כשבנוסף השתמשו באמצעים פירוטכניים.

הקהל קרא “קוסובו סרביה”, קריאה שמתפרשת כפוליטית, וכאמור אלו שעשו זאת הוצאו מיידית מהמגרש. בפיפ”א, כך נכתב בתקשורת הרומנית, עלולים להעניש את הנבחרת, כאשר המשחק הבא יהיה מול ישראל ב-9 בספטמבר.

ברומניה חוששים מאחר שהנבחרת גם ככה ספגה קנס לאחרונה עקב התנהגות האוהדים במשחק מול בלארוס ב-28 במרץ, כשבנוסף אליו נסגר חלק מהיציע במשחק מול ישראל. כעת כאמור, יש סיכוי שכל האצטדיון יהיה ריק.

רומניה לא מכירה בעצמאותה של קוסובו, שהקהל שלה תלה שלט לפני המשחק: “לעולם לא תילחמי לבד”. אגב, המשחק בין השתיים היה בסכנת דחייה לאור המצב של הדשא, וההחלטה לקיים את המשחק קרתה כ-45 דקות לפני ההתמודדות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */