יום שישי, 16.01.2026 שעה 17:08
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

בראשון יידעו אם מכירת כרטיסי הנבחרת תחודש

על רקע הדיון של בן גביר והחשש מפיצוץ משחק הנבחרת על ידי אוהדי בית"ר, הובטח ש-12,000 האוהדים שקנו כרטיסים יוכלו להיכנס. קיימת היערכות מטורפת

|
שחקני נבחרת ישראל (שחר גרוס)
שחקני נבחרת ישראל (שחר גרוס)

רק ביום ראשון תהיה הערכת מצב מחודשת של המשטרה האם לפתוח את אצטדיון טדי לכלל הקהל למשחק ביום שני מול נבחרת אנדורה במסגרת מוקדמות יורו 2024.

בדיון שנערך היום (חמישי) הובטח ש-12,000 האוהדים שכבר רכשו כרטיס למשחק יוכלו להיכנס אליו, זאת על רקע החשש שאוהדי בית”ר ירושלים יפוצצו את המשחק בגלל העונש שלהם והביאו את השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, לערוך דיון דחוף בעקבות מכתב התראה שקיבל מהמתאחדות לכדורגל ועל כך נחשף ב-ONE.

בן גביר דרש מהמשטרה לעשות היערכות כמו שצריך כדי שיהיה אפשר לקיים את המשחק עם קהל. מגדירים את המשחק כדבר שדורש היערכות מטורפת של המטרה עם שוטרי יס”ם וכל מה שצריך כדי להבטיח את קיום המשחק. לגבי שאר הקהל, מדובר על כנראה עוד 3,000 אוהדים ורק ביום ראשון תהיה על כך החלטה סופית.

הכאוס שיצרו אוהדי בית"ר ירושלים בסמי עופר (רדאד גהכאוס שיצרו אוהדי בית"ר ירושלים בסמי עופר (רדאד ג'בארה)

אגב, המשחק של הנבחרת הצעירה מול בלגיה הערב פתוח לקהל הרחב אחרי שאתמול ההתאחדות לכדורגל חידשה מכירת הכרטיסים בעקבות הדיון בהארכת המצב שהיה אמש במחוז המרכז של המשטרה.

ניב גולדשטיין, מנכ״ל ההתאחדות לכדורגל אמר: ״הייתי חלק מדיון מקצועי וענייני שמטרתו אחת - הבטחת קיומו התקין של משחק הנבחרת בטדי מול אנדורה ביום שני הקרוב. התרשמתי כי שר הספורט מיקי זוהר, השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר ונציגיה הבכירים ביותר של משטרת ישראל מודעים לאיומים, לסכנות ולפוטנציאל הנזק העצום שייגרם לנבחרת, לכדורגל הישראלי ולמדינת ישראל אם חלילה תהיה פעילות עבריינית של אוהדים. כל המשתתפים, בראשות שר הספורט והשר לביטחון לאומי, התייחסו ברצינות הראויה ומתוך אחריות מלאה, לחובה הלאומית לוודא כי המשחק יוכרע אך ורק על כר הדשא ולא יהיו בו חלילה אירועים שיעמידו את הכדורגל הישראלי ואת מדינת ישראל בפני משבר שטרם ידענו”. 

עוד הוסיף גולדשטיין: “אני מאמין כי ההיערכות וניהול המשחק יוכיחו את היכולות של גורמי אכיפת החוק להתמודד עם מי שמבקשים להפר אותו. ביום ראשון בבוקר נבחן יחד עם משטרת ישראל את אפשרות חידוש מכירת הכרטיסים, בהתאם לאופן התקין ביותר בו יעבור משחק הנבחרת הצעירה הערב, כדי שכמה שיותר אוהדים, מכל הקבוצות, מכל גווני החברה הישראלית, יגיעו לתמוך בנבחרת של כולנו בדרך ליורו 2024״.

חזיזה מציג באימון הנבחרת: פנדל לא חוקי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */