הפועל חיפה והפועל באר שבע מנסות לבשל טרייד

בבירת הנגב מעוניינים לצרף את אליאל פרץ, שפוזל לקפריסין אך מוכן להצטרף. בכרמל רוצים לקבל בתמורה את כרטיסו של תומר יוספי שהושאל לקבוצה העונה

הפועל חיפה והפועל באר שבע מנסות לבשל טרייד

טרייד מסקרן בדרך? הפועל חיפה והפועל באר שבע מנסות לבצע עסקת חליפין במסגרתה אליאל פרץ יעבור לשחק בבירת הנגב ולא יעזוב לקפריסין כפי שרצה ובתמורה הקבוצה מהכרמל תקבל את תומר יוספי ששיחק אצלה כמושאל העונה.

הכדור לפי שעה נמצא אצל פרץ שרוצה לעבור לבאר שבע, אך לא יכול לעזוב לקבוצה בארץ ללא הסכמתה של הפועל חיפה. בקבוצה לא פוסלים את הרעיון, במיוחד שיש באפשרותם במצב כזה לצרף את בירם כיאל שמשחק על המשבצת של פרץ.

במקביל לכל אלה, מנסים בהפועל חיפה לקדם את נושא כיאל וכרגע לפחות יש עדיין פערים כספים בין הצדדים וכל אחד מתבצר בעמדתו, אולם יואב כץ התרשם במיוחד ממנו ורוצה לצרפו גם בשל היכולת המקצועית וגם בשל הערך המוסף שלו בחדר ההלבשה.