יום ראשון, 21.12.2025 שעה 00:59
ליגת ווינר סל 25-26
18675-8139הפועל ת"א
17733-8639מכבי ת"א
16667-7349הפועל העמק
15800-8439עירוני קריית אתא
14838-8699בני הרצליה
14657-6578הפועל חולון
13615-6548הפועל ירושלים
13865-80710מכבי ראשל"צ
12775-7379עירוני רמת גן
12801-7489הפועל ב"ש/דימונה
12747-6949עירוני נס ציונה
11774-7199מכבי רעננה
11740-6459הפועל גליל עליון
11858-76210אליצור נתניה

המנהלת ביקרה, הפועל ת"א דורשת ניצחון טכני

ברקע הבלגן עם הכרטיסים, המנהלת ביקרה את מכבי: "חגיגת הכדורסל נפגעת". הפועל פנתה לאיגוד: "נבקשכם לפסוק הפסד טכני". אופציית הארנה עלתה כאפשרות

|
ג'ורדן מקריי מול לורנזו בראון (איציק בלניצקי)
ג'ורדן מקריי מול לורנזו בראון (איציק בלניצקי)

בלגן גדול לקראת הדרבי התל אביבי והמשחק הראשון בסדרה שעתיד להתקיים ביום חמישי, כאשר הכרטיסים טרם עברו להפועל תל אביב. המנהלת ביקרה היום (שני) את מכבי על ההתנהלות, כשאפילו אופציית הארנה עלתה כאפשרות לאירוח המפגש המסקרן. בינתיים, גורמים בכירים פועלים כעת להביא להרגעת הרוחות ולכך שהצהובים יעבירו את הכרטיסים לאדומים.

כאמור, המנהלת מסרה: “לצערנו ולמרות דרישתנו, מכבי תל אביב מסרבת להעביר כרטיסים להפועל תל אביב, הקבוצה האורחת למשחק 1 בסדרת הגמר. דבר זה אינו מקובל עלינו, מנוגד לתקנון המנהלת, נוגד לרוח הספורט ופוגע בכל אוהדי ואוהדות הכדורסל.

“המנהלת שומרת לעצמה את כל האופציות פתוחות על השולחן כולל אופציות חוקיות. כמו כן, במידה שקבוצה כלשהי אינה מסוגלת לארח משחק ביתי בליגה או בפלייאוף, נצטרך לתת על זה את הדעת. חבל לנו שחגיגת הכדורסל לה כולם ציפו נפגעת כך”.

תומר גינת מול גתומר גינת מול ג'רל מרטין (איציק בלניצקי)

בתוך כך, הפועל תל אביב נקטה בצעד חריג ושלחה מכתב תלונה לאיגוד הכדורסל בו היא דורשת להעמיד לדין את מכבי ולפסוק ניצחון טכני לחובת הצהובים בשל אי מילוי הסעיף בתקנון הנוגע להעברת כרטיסים לקבוצה האורחת.

במכתב התלונה של האדומים נרשם: “נכון למועד כתיבת תלונה זו עומדת מכבי תל אביב בסירובה להקצות כרטיסים לאוהדי הקבוצה האורחת כמתחייב מן התקנונים. כידוע, סעיף 22 לב לתקנון המשמעת של איגוד הכדורסל מגדיר עבירה על תקנון מתקנוני האיגוד ו/או הוראת נוהל ו/או אי מילוי הוראה מפורשת של האיגוד, כעבירת קבוצה”.

לורנזו בראון מול בר טימור (איציק בלניצקי)לורנזו בראון מול בר טימור (איציק בלניצקי)

“יתר על כן, הרישא לסעיף 22 לתקנון המשפעת קובע מפורשות כי: קבוצה המבצעת עבירה מן העבירות המפורטות להלן, או מנסה או משדלת או מסיתה או מדיחה או קושרת קשר לבצע עבירה מן העבירות דלהלן, תהא צפויה בהתאם לחומרת העבירות לאחד או יותר מן העונשים והחיובים המפורטים בתקנון זה, וזאת בנוסף להפסד טכני של המשחק כמשמעותו בתקנון משחקי האליפות, אם המשחק לא הגיע לסיומו החוקי בגין עבירות לפי פרק או אם הורשעה הקבוצה בגין עבירות לפי פרק”.

בסיום נכתב: “אשר על כן ומאחר שמההתכתבות המצורפת עולה בבירור כי מכבי תל אביב מנסה לבצע עבירה על התקנון כהגדרתה בסעיף 22 (לב), נבקשכם להעמיד לדין את מכבי תל אביב כנדרש בתקנון ולפסוק הפסד טכני במשחק לחובתה וזאת לצד העונשים הנלווים והכל כמתחייב מן התקנון”.  

גג'רל מרטין זורק (איציק בלניצקי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */