יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:17
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

המנהלת ביקרה, הפועל ת"א דורשת ניצחון טכני

ברקע הבלגן עם הכרטיסים, המנהלת ביקרה את מכבי: "חגיגת הכדורסל נפגעת". הפועל פנתה לאיגוד: "נבקשכם לפסוק הפסד טכני". אופציית הארנה עלתה כאפשרות

|
ג'ורדן מקריי מול לורנזו בראון (איציק בלניצקי)
ג'ורדן מקריי מול לורנזו בראון (איציק בלניצקי)

בלגן גדול לקראת הדרבי התל אביבי והמשחק הראשון בסדרה שעתיד להתקיים ביום חמישי, כאשר הכרטיסים טרם עברו להפועל תל אביב. המנהלת ביקרה היום (שני) את מכבי על ההתנהלות, כשאפילו אופציית הארנה עלתה כאפשרות לאירוח המפגש המסקרן. בינתיים, גורמים בכירים פועלים כעת להביא להרגעת הרוחות ולכך שהצהובים יעבירו את הכרטיסים לאדומים.

כאמור, המנהלת מסרה: “לצערנו ולמרות דרישתנו, מכבי תל אביב מסרבת להעביר כרטיסים להפועל תל אביב, הקבוצה האורחת למשחק 1 בסדרת הגמר. דבר זה אינו מקובל עלינו, מנוגד לתקנון המנהלת, נוגד לרוח הספורט ופוגע בכל אוהדי ואוהדות הכדורסל.

“המנהלת שומרת לעצמה את כל האופציות פתוחות על השולחן כולל אופציות חוקיות. כמו כן, במידה שקבוצה כלשהי אינה מסוגלת לארח משחק ביתי בליגה או בפלייאוף, נצטרך לתת על זה את הדעת. חבל לנו שחגיגת הכדורסל לה כולם ציפו נפגעת כך”.

תומר גינת מול גתומר גינת מול ג'רל מרטין (איציק בלניצקי)

בתוך כך, הפועל תל אביב נקטה בצעד חריג ושלחה מכתב תלונה לאיגוד הכדורסל בו היא דורשת להעמיד לדין את מכבי ולפסוק ניצחון טכני לחובת הצהובים בשל אי מילוי הסעיף בתקנון הנוגע להעברת כרטיסים לקבוצה האורחת.

במכתב התלונה של האדומים נרשם: “נכון למועד כתיבת תלונה זו עומדת מכבי תל אביב בסירובה להקצות כרטיסים לאוהדי הקבוצה האורחת כמתחייב מן התקנונים. כידוע, סעיף 22 לב לתקנון המשמעת של איגוד הכדורסל מגדיר עבירה על תקנון מתקנוני האיגוד ו/או הוראת נוהל ו/או אי מילוי הוראה מפורשת של האיגוד, כעבירת קבוצה”.

לורנזו בראון מול בר טימור (איציק בלניצקי)לורנזו בראון מול בר טימור (איציק בלניצקי)

“יתר על כן, הרישא לסעיף 22 לתקנון המשפעת קובע מפורשות כי: קבוצה המבצעת עבירה מן העבירות המפורטות להלן, או מנסה או משדלת או מסיתה או מדיחה או קושרת קשר לבצע עבירה מן העבירות דלהלן, תהא צפויה בהתאם לחומרת העבירות לאחד או יותר מן העונשים והחיובים המפורטים בתקנון זה, וזאת בנוסף להפסד טכני של המשחק כמשמעותו בתקנון משחקי האליפות, אם המשחק לא הגיע לסיומו החוקי בגין עבירות לפי פרק או אם הורשעה הקבוצה בגין עבירות לפי פרק”.

בסיום נכתב: “אשר על כן ומאחר שמההתכתבות המצורפת עולה בבירור כי מכבי תל אביב מנסה לבצע עבירה על התקנון כהגדרתה בסעיף 22 (לב), נבקשכם להעמיד לדין את מכבי תל אביב כנדרש בתקנון ולפסוק הפסד טכני במשחק לחובתה וזאת לצד העונשים הנלווים והכל כמתחייב מן התקנון”.  

גג'רל מרטין זורק (איציק בלניצקי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */